kristiana1980 parašė:
Man kai po pirmos dukros ligoninej pasake, kad mes jusu laukiam, as sakiau NE 🤣 Grisiu 4a karta 🙈
Didelė šeimyna smagu 🥰
kristiana1980 parašė:
Man kai po pirmos dukros ligoninej pasake, kad mes jusu laukiam, as sakiau NE 🤣 Grisiu 4a karta 🙈
Didelė šeimyna smagu 🥰
Zhiuli parašė:
Nu va man tas cp trukdytų. Aš aišku jau ir nebenoriu, bet man buvo ir cp ir preeklampsija, tai dėl abiejų dvejus metus rekomenduoja palaukti. Tai kur belaukti, kai …
Puiku, kad gydytoja apgalvojo viską o ne pro pirštus į tai pažiūrėjo 😊
nerpet parašė:
Na ir kaip jums sekėsi pas gydytoją? Ką girdėjot? 😊
as kita ketvirtadieni vaziuoju
Zhiuli parašė:
Man irgi klinikose linkėjo, kol nepasakydavau, kiek man metų. Nes man niekas tiek neduoda 🤣. Paskui kažkaip nebe taip linkėjo
O man pagimdžius palinkėjo sugrįžt 🙂sakau kur jau, juk jau 42 m, tai pasakė gražus dar amžius, tik pirmyn 🙂
NEKE parašė:
as kita ketvirtadieni vaziuoju
Sėkmės 🙂
Giedre788 parašė:
O man pagimdžius palinkėjo sugrįžt 🙂sakau kur jau, juk jau 42 m, tai pasakė gražus dar amžius, tik pirmyn 🙂
Tu pati matyt gražesnė
Giedre788 parašė:
Tai man pagimdžius sunų 38 m.taip pat palinkėjo grižti 4o, bet atsisakiau ... pasirodo veltui, teks 🤣
nerpet parašė:
Jungiuosi į jūsų šaunų būrį 😊 Šiuo metu man 41m laukiamės antro labai ilgai laukto vaikelio, bus sūnus 💙 Pavyko jį prisikviesti tik daktarų pagalba, bandėm natūriai…
Kaip Jums padėjo gydytojai, kad pastojote, ką darėte?
Agne_S parašė:
Sveikos, jungiuos prie grupėstuoj bus 40. Laukiuosi pirmo vaikelio.
sveikinu🤗
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai