Cacharel parašė:
Kaip smagušaunuolė, genetike man palinkėjo su dar vienu atvykti, sako butu linksmiau mažiukui augti
tik kad tada jau būtų ne 41 man
![]()
Man kai po pirmos dukros ligoninej pasake, kad mes jusu laukiam, as sakiau NE 🤣 Grisiu 4a karta 🙈
Cacharel parašė:
Kaip smagušaunuolė, genetike man palinkėjo su dar vienu atvykti, sako butu linksmiau mažiukui augti
tik kad tada jau būtų ne 41 man
![]()
Man kai po pirmos dukros ligoninej pasake, kad mes jusu laukiam, as sakiau NE 🤣 Grisiu 4a karta 🙈
Zhiuli parašė:
Man irgi klinikose linkėjo, kol nepasakydavau, kiek man metų. Nes man niekas tiek neduoda 🤣. Paskui kažkaip nebe taip linkėjo
Man taip pat niekas neduoda 40 m., dukra vyresnioji jau aukstesne, mazoji greit peraugs 🤣
NEKE parašė:
Labas merginos!!! Na palasakosiu ir asanksciau irgi cia rasiau ir ne taip seniai, bet matau ir vel cia reiks lankytis;) man 41-turiu dukra 14, neseniai susilauki…
Sveikinimai
NEKE parašė:
Labas merginos!!! Na palasakosiu ir asanksciau irgi cia rasiau ir ne taip seniai, bet matau ir vel cia reiks lankytis;) man 41-turiu dukra 14, neseniai susilauki…
Sveikinu! Pamenu man tik nėštumo pradžia buvo, o jūs jau gimdėte. Šaunuoliai
Zhiuli parašė:
Būsi kaip aš, 41-erių irgi tapau trijų sūnų mama
Net atvirai nezinau nes buvo cp, ir mums su vyru sokas, ketvirtadieni esu uzsirasiusi pas ginekologe kuri mane priziurejo tai bus matyt kaip ir ka psakys, nes nan dar paskauda pjuvio vieta, ir pati silpnai dar jauciuosi - kazkaip nesu atsigavusi dar pilnai🙈🙈🙈
NEKE parašė:
Net atvirai nezinaunes buvo cp, ir mums su vyru sokas, ketvirtadieni esu uzsirasiusi pas ginekologe kuri mane priziurejo tai bus matyt kaip ir ka psakys, nes nan…
Mano pazystama pastojo po 5 men.po cp ir sekmingai isnesiojo. Aisku jai ne 41 m.buvo, bet ...
NEKE parašė:
Net atvirai nezinaunes buvo cp, ir mums su vyru sokas, ketvirtadieni esu uzsirasiusi pas ginekologe kuri mane priziurejo tai bus matyt kaip ir ka psakys, nes nan…
Nu va man tas cp trukdytų. Aš aišku jau ir nebenoriu, bet man buvo ir cp ir preeklampsija, tai dėl abiejų dvejus metus rekomenduoja palaukti. Tai kur belaukti, kai man dabar jau 42.
Bet kai mane operavo, girdžiu tarpusavyj šnekasi, kažin ar dar gimdys. Vadovavo op apie mano amžiaus moteris chirurgė, asistavo vyrukas apie 30 metų chirurgas. Tai jis sako, nu jau 41 metai, kur jau begimdys. O ta moteris manęs perklausė, ar dar norėsit, sakau ne. Galvojau, kad man gimdą nori lauk imti. Iš ryto atėjo manęs aplankyti ji, sakau, kodėl klausėt, sako tai svarbu, kokia siūle gimdą susiūti, jei nebegimdys, vienguba siuva, jei planuoja dar dviguba. Bet sako aš jums dviguba susiuvau, sako jei ką, galit ramiai. 🤣. Žodžiu anekdotas. Nu ir va, pasirodo dar nuo to priklauso, kaip susiuvo. Tas tai viengubą būtų palikęs
kristiana1980 parašė:
Tikrai smagu. Nes kai tau 40 ir nescia, tai vis jauciuosi nenormali 🤣
Dauguma tikriausiai taip jaučiamės 🤭😄
NEKE parašė:
Na ir kaip jums sekėsi pas gydytoją? Ką girdėjot? 😊