Tina40 parašė:
Dauguma mūsų yra uždaro grupėj o ir visos jau beveik iš perėjom maziukus. Parašysiu mergaitė kad pakviestų į uždarą ratą jai norit bendraut💕
Norėčiau ir aš, jeigu planuojančias priimate
Tina40 parašė:
Dauguma mūsų yra uždaro grupėj o ir visos jau beveik iš perėjom maziukus. Parašysiu mergaitė kad pakviestų į uždarą ratą jai norit bendraut💕
Norėčiau ir aš, jeigu planuojančias priimate
nerpet parašė:
Jungiuosi į jūsų šaunų būrį 😊 Šiuo metu man 41m laukiamės antro labai ilgai laukto vaikelio, bus sūnus 💙 Pavyko jį prisikviesti tik daktarų pagalba, bandėm natūriai…
Sveikinimai😘😘😘!!! Lengvo laukimo!!!
nerpet parašė:
Ar mes čia tik dviese ar yra dar besilaukiančių ar gaudančių šiuo metu gandrus? 😊 Taip apsidžiaugiau atradus šią temą, merginos taip smagiai čia bendravo, nesijauči…
sveikos,as ir gaudau,kadandi vyras tolimuju reisu vairuotojas,tai labai sunku pagauti bus🤔
nerpet parašė:
Jungiuosi į jūsų šaunų būrį 😊 Šiuo metu man 41m laukiamės antro labai ilgai laukto vaikelio, bus sūnus 💙 Pavyko jį prisikviesti tik daktarų pagalba, bandėm natūriai…
Sveikinu, kaip šaunu
mamute. parašė:
sveikos,as ir gaudau,kadandi vyras tolimuju reisu vairuotojas,tai labai sunku pagauti bus🤔
Na šiek tiek teks pasistengti, bet tikrai pavyks 😉 Linkiu kuo greičiau pagaut savo svajonę 👶
Zhiuli parašė:
Sveikinu, kaip šaunu
Dėkui 😉
Tina40 parašė:
Įdomu būtų ir man pakliūti į tą grupę
Tina40 parašė:
noreciau ir as🙈🤔😉
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai