VIn0na7 parašė:
gal kam reikia? 15 purskimu tik buvo padaryta
O kas čia?
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįVIn0na7 parašė:
gal kam reikia? 15 purskimu tik buvo padaryta
O kas čia?
Kokius įpročius įsivedėt į rutiną kai pradėjot planuoti?
Sveika mityba, nerukyti ir negerti alkoholio savaime suprantama.
Girdėjau istorijų, kad moterys pastoja nebevartodamos pieno arba pvz geria granatų sultis. Galbūt kažkokie pratimai dubens kraujotakai? O gal net ir burtus kokius? 😁 Labai įdomu šiaip paplepėt šita tema 😊
O gal kažkam ir buvo pasiteisine?
Princesė164 parašė:
Mūsų irgi labai nori, bet būtent sesės, kad žaistų kartu barbėm 😁😁
Vis pamačius gandra šaukia atnešk sesę 🙈
Rainbow. parašė:
Pas mus irgi apie gerus metus kalba, liečia pilva klausia ar yra beibis😅
Oj kaip nuraminot, kad ne mano vienos taip elgiasi😅 bet taip kartais šauna, kai mažiausiai to tikiesi😅 išmuša net iš vėžių😅
Stengiausi sveikai maitintis, gėriau visokius maisto papildus. Pagrinde žuvų taukai, folio r. vėliau folio r. su inozitoliu. Sutapimas ar ne, bet sugėrus myofolic 6 dėžutes - pastojau. Taip pat dar buvau prijungus Q10 paskutinį mėnesį, bet būtent ubichinolio forma, geriau įsisavina. Lietuvoje neradau, siunčiausi iš iherb. Vyrui taip pat buvau vitaminų pririnkus. Tas pats q10,folio r. omega ir pan. Bandėm beveik metus. Po pusmečio jau buvau susinervinus, nes galvojau, kad čia gretai mums pavyks.
Tai nusprendžiau leisti sau dalykus, kurių galbūt galvoju, kad nereikia, arba dar spėsiu kažkada vėliau. Tai pradėjau lankyt terapiją, išmėginau aktyvesnį sportą, užsibookinau solo kelionę. Aišku taip tobulai gyvent ne visada gaudavosi, būdavo ir nukrypimų, ir gal kokį mėnesį ar du išvis jokių papildų negėriau, būdavo nukrypimų ir su vyno taurele, bet gal visuma ir suveikė. Aišku dar anksti džiaugtis, bet jau kažkas yra.
Man tai tų visų maisto papildų, kur teigia, kad būtent vaisingumui sudėtis neatrodo kažkuom išsiskirianti ar gera. O kainuoja jie labai daug. Kad ir tarkim Fertilovit plus 35. Pagrinde B grupė sudėtyje, ką šiaip gauname ir su maistu, jei gera mityba. D vitamino ir geležies labai mažai, tai jei yra trūkumas, tikrai neatsatys tokie kiekiai. Na bent folio rūgštis yra, bet ir ją jau rekomenduojama keisti į aktyvią formą - foliatą. Q10 per mažai, kad justi poveikį. Aš labiau būčiau už išsitirti ko trūksta ir gerti didesnėm dozėm atskirai, nei visko po biški.
Princesė164 parašė:
Aš manau, kad visos tos papildu pakuotės nėščiosioms/ nėštumą planuojančioms, geras bizniukas farmacijai, nes tai itin jautri ir opi tema. O sudetį paskaičius nko g…
Aš irgi vartoju tą patį, + gerasias bakterijas. Bet jas dažnai profilaktiškai vartoju.
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai