Joanna parašė:
Kokį dareisi? Aš kai pasidariau pirmadienį per pietus, gavau penktadienį vakare
myPrenatal® XY
Gal ir gerai tada, kad vakare, su vyru kartu pažiūrėsim
nes jei gaučiau dabar, kaži ar išlaukčiau iki vakaro, kol jis grįš
Joanna parašė:
Kokį dareisi? Aš kai pasidariau pirmadienį per pietus, gavau penktadienį vakare
myPrenatal® XY
Gal ir gerai tada, kad vakare, su vyru kartu pažiūrėsim
nes jei gaučiau dabar, kaži ar išlaukčiau iki vakaro, kol jis grįš
Sveikos,
Mano numatomas gimdymas vasario 24d
Taip pat turiu klausima toms, kurioms užeina migreniniai galvos skausmai. Ar jums patarė ginekologė gerti ibuprofeną? Sakė paracitamolis jau nepadės, bet saugu vartoti po 13 sav ir ibuprofeną. Taip pat ar dar vis geriate folio rūgštį? Choliną? Nes folio rūgšties irgi sakė galima jau nebegerti po 13sav
taip pat dar vienas klausimas dėl pilvo maudimo, ar jaučiate, kad kartas nuo karto tempia pilvą?
Akvilius parašė:
Labas, mano gimdymo data 02-26🤗 man irgi buna bemiegiu naktu.. o dabar ypac, kol dar NIPT atsakymu nesulaukiu vis, stresas😀
As NIPT jau pasidariusi, tik lyties vokelyje dar neziurejom su vyru, gal del to ir bludiju
Skiedra89 parašė:
Faktas ,kad netinka ir neapsimoka ,kol tesia beleteni dar būnu,o po to iseisiu is darbo. Nes darbas gan viesoje vietoje dirbu. Ir puse miestelio žino,kad jau laukiu…
Na aš skambinčiau į VDI, paaiškins pagal tavo situaciją, nes man tai skamba neteisėtas elgesys.
indre.jaku parašė:
Sveikos,
Taip aš turiu migreną su aura, tad būna, kad ištinka priepuoliai, buvau prieš kelias savaites priimamajame, pastatė lašelinę ir neurologas sakė paracetamolį naudot ir vos tik pajuntu užeinant skausmą išgert x2 paracetamolio, geriu daug vandens ir stengiuosi pamiegoti pietų (nors dabar jau seniai tai galėjau daryt, nes dirbu ofise). Ir elektrolitai padeda. Folio rūgštį atskirai nebegeriu, pregnacare turi ir dabar geriu biokult nėštukių, nes man pilvas baisiai išpūstas, bet keisiu į įprastas gerąsiais bakterijas ir kadangi pilvas labai papūstas tai man dažnai tempimo jausmas būna. Choliną irgi tęsiu. Dėl ibuprofen nežinau, bet jis ir prieš bandant pastot nerekomenduojamas, bent viena kolegė taip sakė kuri buvo nėštumo kelionėje o dabar jau leliuką seniai turi. Tai nežinau dėl to.
AnaZ35 parašė:
Kaip pas jus su pojūčiais? Dar nieko nejaučiat pilvuke kam jau 16-17 sav ir ne pirmas?![]()
Man jauciasi vos vos 🥰
Lemur parašė:
Man jauciasi vos vos 🥰
Aš tai bijau sumaišyti su žarnų gurguliavimu 😄
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai