Giedre788 parašė:
Tikrai dėl amžiaus nieko nesakė, sakė-lauksim sugrįžtant 🙂 Gimdžiau pas Viktoriją Navickienę, geriau net neįsivaizduočiau 🙂
Jus gal per karantina gymdet, ar dar spejot iki jo? Idomu kaip bus su gimdimais, jeigu viel griz virusas
Giedre788 parašė:
Tikrai dėl amžiaus nieko nesakė, sakė-lauksim sugrįžtant 🙂 Gimdžiau pas Viktoriją Navickienę, geriau net neįsivaizduočiau 🙂
Jus gal per karantina gymdet, ar dar spejot iki jo? Idomu kaip bus su gimdimais, jeigu viel griz virusas
Zhiuli parašė:
Tai jei nubėgs vandenys ir nebus sąrėmių, gal galima į Kauną dar važiuoti?
Klausiau gydytojo, sakė nerizikuoti, trečias gimdymas nenuspėjamas ir kviesti greitąją, kuri pirmiausia vistiek veš į artimiausią ty Klaipėdos ligoninę.
lenusikas parašė:
Jus gal per karantina gymdet, ar dar spejot iki jo? Idomu kaip bus su gimdimais, jeigu viel griz virusas![]()
Mums pasisekė, iki viruso ir priežiūra, ir gimdymas- sausio 23 d.
kristiana1980 parašė:
man per karantina buvo nesivystantis ... tai, zinokit, siaubas buvo tikras del patekimo pas gydytoja. Priesui nepalinkesiu. Visiems nusispjaut, tik COVIDas galvoj. …
Užjaučiu... tikrai džiaugiuos, kad iki karantino spėjau
kristiana1980 parašė:
man per karantina buvo nesivystantis ... tai, zinokit, siaubas buvo tikras del patekimo pas gydytoja. Priesui nepalinkesiu. Visiems nusispjaut, tik COVIDas galvoj. …
Man papuolė geranoriškas personalas. Su kraujavimu 6 savaičių prieme, nepravare.
Cacharel parašė:
Man papuolė geranoriškas personalas. Su kraujavimu 6 savaičių prieme, nepravare.
As i poliklinika patekt negalejau apziurai, echo padaryti. Ieskojau privaciai. Is Vilniaus gydytoja konsultavo per Mesengeri ... nu vienu zodzii
kristiana1980 parašė:
O D... labau jums uzjauciu
. As apie nestuma suzinojau kovo 6d, kovo 16d karantinas
, o po savaites man pradejo tepliot, tai vienas venintelis mano angelas sargas padejo gydytojas Rogalskis, jisai turi savo klinika privacei, galiu bet kada pas ji kreiptis. As per ta pirma menesi kraujavimu ir tepliojimu, buvau pas ji per savaite po pora kartu, nes baimes ir panikos buvo pakalne :blink:. As jam ir anksti ryte skambinau,ir vielai vakare, visada atsiliepia arba paraso zinute, jokiu problemu nebuvo, labai operativei abziuri, apramina. Zodziu labai jam dekinga
lenusikas parašė:
O D... labau jums uzjauciu. As apie nestuma suzinojau kovo 6d, kovo 16d karantinas
, o po savaites man pradejo tepliot, tai vienas venintelis ma…
o duokit jo kontaktus. As su pirma dukra berods pas ji buvau privaciai ... pries 14 metu 😬
kristiana1980 parašė:
o duokit jo kontaktus. As su pirma dukra berods pas ji buvau privaciai ... pries 14 metu 😬
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai