Emmaa40 parašė:
Sveiki. Man 40 m. Mano svoris 83 kg. Man taip pat paskyrė aspirino 150 mg. Bet aš pradėjau gerti kažkur nuo 15 sav. Dar pas mane hemoglobinas aukštas, tai lyg ir kr…
O čia rimtai dėl svorio paskiria aspiriną? Nieko negirdėjau 😕
Emmaa40 parašė:
Sveiki. Man 40 m. Mano svoris 83 kg. Man taip pat paskyrė aspirino 150 mg. Bet aš pradėjau gerti kažkur nuo 15 sav. Dar pas mane hemoglobinas aukštas, tai lyg ir kr…
Mamyciuke123 parašė:
Paskiria aspirina ne del svorio,bet svoris itakoja vaisto doze.
Meshka parašė:
Paskiria aspirina ne del svorio,bet svoris itakoja vaisto doze.
O kodėl ar dėl persileidimų? Man irgi yra buvę persileidimas ankstyvas, bet neskyrė aspirino nors ir svėriau 70kg
Mamyciuke123 parašė:
Man daug rodiklių susidėjo, amžius, svoris, hemoglobinas aukštesnis ir t.t. Net nežinau, jei rizika būtų tik svoris, tai gal neskirtų 150 mg. Bet man tokią dozę skyrė dėl kelių rodiklių. Gruodžio mėn. eisiu pas genetikę ir tada pas savo ginekologę tai pabandysiu dar jų paklausinėti...
Mamyciuke123 parašė:
O kodėl ar dėl persileidimų? Man irgi yra buvę persileidimas ankstyvas, bet neskyrė aspirino nors ir svėriau 70kg
Persileidimai, nesivystantys nestumai gali reiksti kad yra AFS, arba MTHFR mutacija, ir tokiu atveju yra praktika skirti krauja skystinancius.
Almeria parašė:
Ačiū už atsakymą.🌸 Na, Jums nuo 15 sav. paskyrė, o man tik 4. Pradėjau gerti, bet taip neramu...
nepergyvenkit dėl to. Nueikit į afs temą pakalbėti. Gal Jums ir ne afs, o tiesiog vyresnis amžius, bet toje temoje dauguma moterų nuo nėštumo pradžios geria kraują skystinančius
Mamyciuke123 parašė:
Ačiū merginos 🌹 aš kai laukiausi pirmo tai buvau 33 metų sake ką dmano kraujas tirštas, bet neskyrė skystinančių, nesuprasi čia
Aš tai supratau taip, kad jei kraujas tirštas, tai skiria, aspirią, nes kažkur prie placentos gali trombai susidaryti ir vaisius nebegaus reikalingų medžiagų🙄🤔🙄
Sveikos. Labai daug skaičiau irgi apie geriančias aspiriną. Bent jau ar neradau neigiamų patirčių kas šį vaistą vartojo. Arba bandžiau matyti tik teigiamus 😃.
Pati taip pat esu vyresnio amžiaus. Per tris metus patyriau persileidimą ir du nesivystančius. Šį kartą nuo pat teigiamo testo dienos geriu aspiriną. Mano svoris mažas tai ir dozė maža 75 mg. Nzn ar aspirinas ar tiesiog dievo pagalba, bet šį kartą tikiu kad viskas bus gerai. Jau 10sav+4 dienos. Žinoma paranoja išliko. Dažnokai lekiu pasitikrint ar viskas gerai. Bet ankstesni iki tiek neišgyvendavo. Tai noriu tikėti jog tas aspirinas man tikrai padeda. 🙂🙂
Almeria parašė:
Būtinai nueisiu. Gal galite rekomenduoti gydytoją Vilniuje? Gali būti privačiai.
Parasysiu a.z cia
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai