Tina40 parašė:
Ka tik is genetikes. Sake tas tyrimas dar nieko neaisku 50ant 50
Darys vandenu tyrima kai bus 16 savaiciu ir ziures tiksliau. Ir si liga jai aiskin…
Tai ramiau paliko?
Tina40 parašė:
Darys vandenu tyrima kai bus 16 savaiciu ir ziures tiksliau. Ir si liga jai aiskin…
Tai ramiau paliko?
Tina40 parašė:
Nu va, dabar jau turbūt ramiau? Bet juk tai ne dauno sindromas tai dėl šios bėdos ar verta nutraukti nėštumą. Bet jūs man pasakykite ar visais atvejais vandenų ar gaureliųvtyrimas duoda 100% ar negali būti apsirikimų? Kartą girdėjau kad mama sužinojusi jog laukiasi kūdikio su DS ryžosi gimdyti ir gimė vaikas sveikas, ar taip būna?
Kraca parašė:
Nu va, dabar jau turbūt ramiau? Bet juk tai ne dauno sindromas tai dėl šios bėdos ar verta nutraukti nėštumą. Bet jūs man pasakykite ar visais atvejais vandenų ar g…
Del 100%tikrai nzn man tai gyvenimo issukis. Jai tai liga kuri nesugadins vaikui suaugusiam gyvenimo as pasiryzus rizikuoti. Bet jos lygi pamatysiu atlikus vandens tyrimus . Todel belieka laukti.
Tina40 parašė:
Del 100%tikrai nzn man tai gyvenimo issukis. Jai tai liga kuri nesugadins vaikui suaugusiam gyvenimo as pasiryzus rizikuoti. Bet jos lygi pamatysiu atlikus vandens …
o tai tas nevaisingumas jau 100 procentų su tuo sindromu būna, ar gali būti, gali nebūti?
Tina40 parašė:
Del 100%tikrai nzn man tai gyvenimo issukis. Jai tai liga kuri nesugadins vaikui suaugusiam gyvenimo as pasiryzus rizikuoti. Bet jos lygi pamatysiu atlikus vandens …
Bet kas gali pasakyti kad ateity jusu vaikelis norės vaikų, gal jis pasiryš kokiu vienuoliu tapti ir nemastys apie vaikus, netgi yra moterų kurios yra sveikos bet neturi noro gimdyti ir auklėti vaikus.
Žodžiu, kai jau visus tyrimus turėsite manau ir apsispręst bus lengviau
Kraca parašė:
Bet kas gali pasakyti kad ateity jusu vaikelis norės vaikų, gal jis pasiryš kokiu vienuoliu tapti ir nemastys apie vaikus, netgi yra moterų kurios yra sveikos bet n…
Jo, mano sesers antras vyras ją sutiko su dviem vaikais, ir ji galvojo, kad jis norės savo dar, tiksliau ji to bijoje, nes pati nebenorėjo, o jis visiškai nenorėjo, sakė, kam tas vargas, jei jau du gatavi yra. Ir augino kaip savo, myli juos. Visokių tų vyrų būna.
Zhiuli parašė:
o tai tas nevaisingumas jau 100 procentų su tuo sindromu būna, ar gali būti, gali nebūti?
15% vaisingu. Bet esme tame jai zinai ta liga is anksto chormonais tai tvarkoma .o jai suaugusis tik randa tada buna velu dazniausiai. Man taip aiskino o kiek tiesos nzn . As pati pirma karta izgirdau apie sia liga siandien
Kraca parašė:
Bet kas gali pasakyti kad ateity jusu vaikelis norės vaikų, gal jis pasiryš kokiu vienuoliu tapti ir nemastys apie vaikus, netgi yra moterų kurios yra sveikos bet n…
Taip Jus teisi. Tesiog sirdute plaka ir siandien daryti norejo nuotraukele tai 10minuciu uztruko nes tiek davesi pilvuke. Ir kaip dar po menesio to atsisakyt galeciau neisivaizduoju
Tina40 parašė:
15% vaisingu. Bet esme tame jai zinai ta liga is anksto chormonais tai tvarkoma .o jai suaugusis tik randa tada buna velu dazniausiai. Man taip aiskino o kiek tieso…
Nu ne taip jau ir blogai. Aišku net vaikui kai sloga, mama išgyvena, o čia tokia diagnozė. Bet nu ne DS, ne dar kažkas, kur neįgalumas visiškas
Zhiuli parašė:
Nu ne taip jau ir blogai. Aišku net vaikui kai sloga, mama išgyvena, o čia tokia diagnozė. Bet nu ne DS, ne dar kažkas, kur neįgalumas visiškas
Tas tiesa, dar bus matyt eigoje po menesio kaip vystosi. Tesiog norejau pasisakyti kad va kokiu dar buna atsakymu ligu viresnems nestukems.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai