Liza33 parašė:
Ačiū už pozytyvias mintis 😁. Aišku mes lyg ir būtume norėję vėliau gal po 2m to trečio nėštumo, bet atsitiko kaip atsitiko 😁 vaikas pats pasirinko. Vyras aišku gal…
Va va, mes irgi prisidirbom, tai naujam būste dabar ir gyvenam 🤣
Liza33 parašė:
Ačiū už pozytyvias mintis 😁. Aišku mes lyg ir būtume norėję vėliau gal po 2m to trečio nėštumo, bet atsitiko kaip atsitiko 😁 vaikas pats pasirinko. Vyras aišku gal…
Va va, mes irgi prisidirbom, tai naujam būste dabar ir gyvenam 🤣
Liza33 parašė:
Sveikos, nežinau ar dar aktyvi ši grupė, bet ieškau išsikalbėjimui. Man 40m , prieš savaitę pasidariau testus, teigiami, buvau jau ir pas savo gyd., darė hcg, ir ja…
Sveikinimai pirmiausia!!! Bus nelengva su tiek pametinukų, bet kaip smagu bus su tiek apkabinanciu rankyciu ir trepsinciu kojyciu po namus, mylinciu sirdeliu ir zerinciu akyciu aplinkui🥰🥰🥰 amzius jusu dar pats tas gimdymui, o kad 6 m nedirbsit, tai paskui iki pensijos dar tiek prisidirbsit, kad atsibos😄 as va tik po 5 vaikucio pasakiau, jad jau gana vaikuciu, bet jei gausis netyciukas, tai kiek bebutu metu, gimdyciau☺️ Beje, mano 4 cezariai ir sake gali buti ir 5, jei noresiu😄
O zmones visada kalba, apkalva ir pamirsta, o cia jusu gyvenimas ir jusu dziaugsmai💕💕💕
Gaja parašė:
Sveikinimai pirmiausia!!! Bus nelengva su tiek pametinukų, bet kaip smagu bus su tiek apkabinanciu rankyciu ir trepsinciu kojyciu po namus, mylinciu sirdeliu ir zer…
Oi kiek jusu vaikuciu! O kiek laiko praejus po CP vel pastojote?
SweetMagnolia parašė:
O tai kodėl Jums neramu? Kad trečias nėštumas? Ar, kad vėlyvas nėštumas?
Labiausiai kad trečias iš eilės. Pirmieji vaikiukai dar maži, ir štai dar vienas stebuklas 😁 sukvailiojo netyčia vyras, neužsidėjo vieną kartą "paltuko" ir štai yra . Be jokių pagalbų, žvakių laikymo ar dar kaip. Vyrui sakau reiškiasi štai kaip nori gimti nauja gyvybė, reiškiasi lemta 😁, bet labai labai netikėta. Vyrui šią savaitę 49m gimtad.tai jo dovana jau supakuota 😁
Gaja parašė:
Sveikinimai pirmiausia!!! Bus nelengva su tiek pametinukų, bet kaip smagu bus su tiek apkabinanciu rankyciu ir trepsinciu kojyciu po namus, mylinciu sirdeliu ir zer…
Paminėjote kad pas jus 4cezariai? Mano pirmieji buvo cp ir šis gyd.sakė būtinai bus cp. Apie ketvirtą sako geriau negalvok, nes nebus kas padarys operaciją 🤔. Siūlo po gimdymo perrišti kiaušintakius
_Green_ parašė:
Oi kiek jusu vaikuciu! O kiek laiko praejus po CP vel pastojote?
Po 1m 7 men
Liza33 parašė:
Paminėjote kad pas jus 4cezariai? Mano pirmieji buvo cp ir šis gyd.sakė būtinai bus cp. Apie ketvirtą sako geriau negalvok, nes nebus kas padarys operaciją 🤔. Siūlo…
Taip, 4 cp ir tai niekas perristi nesiule, sake, kad gali ir 5 cp buti
na, gal tarpo reiktu bent poros metų, bet sake neatspesi kokio stiprumo randas ir ar atlaikys tik nestumo metu pasimato. Mano atlaikė puikiai
Liza33 parašė:
Labiausiai kad trečias iš eilės. Pirmieji vaikiukai dar maži, ir štai dar vienas stebuklas 😁 sukvailiojo netyčia vyras, neužsidėjo vieną kartą "paltuko" ir štai yra…
Labai Jus sveikinu!🥰🥰🥰 Viskas bus puiku, vaikučių apkabinimai visus sunkumus kaip mat "nuims". O ką kiti kalba, tai nekreipkit dėmesio. Dažnai kalba iš pavydo! Jei beldžiasi naujas narys, vadinasi taip lemta 😊😊😊
Mes irgi 3iojo sulauksime jau perkopią 40metį
Ginekologė sakė, kad dabar labai labai daug vyresnių 🤰🤰🤰
Gaja parašė:
Nuostabiai pasakyta 🙂👍
Viktorija V. parašė:
Liza 33, man 44 ir neseniai sulaukėm " netyčiuko" . Aišku pas mus ne pametinukai toli gražu, bet nėra labai lengva . Visi keturi gimę po cezario operacijų. Laimę i…
Ačiū labai, labai laukiu dabar lapkričio viduryje planuojamo vizito pas gydytoją. Kolkas viskas ramu, tik tie pykinimai sunkūs. Bet taip buvo ir su pirmais vaikiukais. Pas mane jie kas 2metus. Tai kai gimė anktrasis, pirmagimis jau ėjo į daržiuką 😁. Tiesiog istorija kartosis. Tikiuosi viskas bus gerai, žirniukas užaugs stiprus. Turiu kažkokią stiprią nuojautą, tai gal vyro išsvajota mergytė taip nekantriai nori gimti 😁. Bet dar dažnai netikiu kad jau laukiuosi 😁
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai