Evighet parašė:
Va mano hcg ir prg, nevartojau nieko nes švedai prieš prg, žinoma atsivežiau iš Lt skubiai, bet nevartojau nes nusprendžiau pasitikėti daktarais. Daktarai net juokė…
Tai jūsų augo normalei kas 2 3 dienas o ne kas savaitę
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįEvighet parašė:
Va mano hcg ir prg, nevartojau nieko nes švedai prieš prg, žinoma atsivežiau iš Lt skubiai, bet nevartojau nes nusprendžiau pasitikėti daktarais. Daktarai net juokė…
Tai jūsų augo normalei kas 2 3 dienas o ne kas savaitę
Estela123 parašė:
Šiandien esu ligoninei įvyko persileidimas kraujo buvo bet nelabai daug ir nebuvo jokių krešuliukai hcg nukrito iki 500 skausmas buvo didelis kairėj pusei pereinant…
Laikykite, kita karta tikrai pavyks sėkmingai 😔
Labas rytas, nėštumas mano nesėkmingas, nuo pat pradžių HCG augo netinkamai, todėl nujaučiau, kad pasibaigs nesivystančiu... Nusprendžiau laukti savaiminio išsivalymo ir 8 ar 9 savaitę pradėjo teplioti... tepliojo keletą dienų... Vakar prasidėjo kraujavimas, stiprus, skausmas nemažas, bet užteko tabletės nuo skausmo... o šiandien ryte įvyko blogiausia dalis... pasišalino pats gemaliukas... prieš tai, kai skaičiau komentarus, tai nė neįtariau, kaip tas procesas gali atrodyti🙈 bet jo nepajausti neįmanoma... dabar guodžia tik viltis, kad organizmas pats išsivalys iki galo ir liks tik paprastas kraujavimas... pas gydytoją echoskopo apžiūrai kitą savaitę eisiu... kaip manote, ar galima tikėtis pilno persileidimo, kad nereikėtų papildomų medicininių intervencijų, po gemaliuko pasišalinimo? Ar jo pasišalinimas jau gali reikšti pilną išsivalymą? Nenoriu operacijų, abrazijų... tiesiog noriu kuo greičiau pradėti viską planuoti nuo pradžių... kitais metais jau manau🙏
Orli parašė:
Labas rytas, nėštumas mano nesėkmingas, nuo pat pradžių HCG augo netinkamai, todėl nujaučiau, kad pasibaigs nesivystančiu... Nusprendžiau laukti savaiminio išsivaly…
Tikrai galima, as ne Lt gyvenu ir net nejau pas daktarus kai tai vyko, po gero menesio budama Lt pasitikrinau ir viskas ok buvo. Stiprybes🤗
Orli parašė:
Labas rytas, nėštumas mano nesėkmingas, nuo pat pradžių HCG augo netinkamai, todėl nujaučiau, kad pasibaigs nesivystančiu... Nusprendžiau laukti savaiminio išsivaly…
Užjaučiu. Organizmas pats valosi. Viskas bus gerai
Sveikutės mamytės, mano tokia va patirtis. Trečias neštumas. Pradėjau kraujuoti nuvykau į priėmimą nustatė nesivystantį neštumą ir sakė jog prasidėjo savaiminis persileidimas buvo( 6sav5d).
Įdomu ar yra mamyčių kurios turi minusinę kraujo grupe o tėtis pliusine ar Jums leido po persileidimo imunoglobulina ar ne?
Egliukis parašė:
Sveikos :). Mums beveik 7 savaitès. Ketvirtadienî tikrinausi echo, kaip ir viskas gerai. Vis tapeliodavo, nešvarus toks šlapimas. Šiandien nulašėjo šviežio kraujo l…
Pasirodykite savo ginei man buvo labai panašiai baigėsi negimdybiniu... bet šeip nevisada tai pranašauja kažką blogo, linkiu dėl šventos ramybes pasitikrinti ir išgirsti geras naujienas 🥰
Bet jai jus jau tikrino ekoskopu ir matė kad viskas gerai gal reiktų pasitikrint progesterona, kuo daugiau gulėkit ilsekites
Egliukis parašė:
Sveikos :). Mums beveik 7 savaitès. Ketvirtadienî tikrinausi echo, kaip ir viskas gerai. Vis tapeliodavo, nešvarus toks šlapimas. Šiandien nulašėjo šviežio kraujo l…
Jeigu yra galimybė nuvykit į priėmimo skyrių apžiūrai . Bus Jums ramiau.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai