narbute parašė:
Šaunuolė,,,mes čia kaip masinę maldą pavarom![]()
o kai daugeli nelaukiam tai ir nebus ;) planiukiu malda
narbute parašė:
Šaunuolė,,,mes čia kaip masinę maldą pavarom![]()
o kai daugeli nelaukiam tai ir nebus ;) planiukiu malda
doxa parašė:
Labukas, man budavo, kad OT testai vaiduoklius rodo 12 dienu vaiduoklius.. issityriau hormonus ir deja zinios nekokios - PKS. OV nevyksta o jei ir vyksta tai neplnaverte. Nelauk, pasitikrink hormonus.
sveika
o kaip tuos hormonus tikrina? ima kazkoki megini tyrimui?
rasaedita parašė:
Vsio as nusprendziau ir oficialiai pranesukad pats sunkiausias nestumo etapas yra:.......
laukti tu nelemtu dvieju II
![]()
Tai jau taip
erdeigute parašė:
Tai jau taip![]()
sveikute, jau matau kad visai neseniai prisiplanavusi, kaip tau sekesi laukti tu dvieju bruksneliu? kaip pilvukas auga, tikiuosi viskas ok?
rasaedita parašė:
sveikute, jau matau kad visai neseniai prisiplanavusi, kaip tau sekesi laukti tu dvieju bruksneliu? kaip pilvukas auga, tikiuosi viskas ok?![]()
Sveika
Na ant savo gimtadienio suzinojau, kad esu nebeviena
Iki tų dviejų brukšniukų realiai reikejo laukti tik dviejų ciklų ir yra
Tuoj visi pamatys, kad esu nebeviena, nes auga, nors ir nedaug laiko
Buvau jau pas daktarus, tai viskas ok ir tyrimus pasidariau, ryt vel eisiu, del tyrimu rezultatu
erdeigute parašė:
SveikaNa ant savo gimtadienio suzinojau, kad esu nebeviena
Iki tų dviejų brukšniukų realiai reikejo laukti tik dviejų ciklų ir yra
Tuoj visi pamatys, kad esu nebeviena, nes auga, nors ir nedaug laiko
Buvau jau pas daktarus, tai viskas ok ir tyrimus pasidariau, ryt vel eisiu, del tyrimu rezultatu
![]()
smagu girdeti
o as laukiu laukiu, bet tie du bruksniukai niekaip nesirodo.. siandien vis dar mm ner ir temperatura vis dar 37, o bruksniuku ner..
rasaedita parašė:
smagu girdeti![]()
o as laukiu laukiu, bet tie du bruksniukai niekaip nesirodo.. siandien vis dar mm ner ir temperatura vis dar 37, o bruksniuku ner..
kada mmm? Jei dar nera ir temp laikosi, manau ir nebesulauksi...As tai visai netikejau, kad galiu pastoti, nes nieko nedariau tik iskyras sekiau ir viskas
erdeigute parašė:
kada mmm? Jei dar nera ir temp laikosi, manau ir nebesulauksi...As tai visai netikejau, kad galiu pastoti, nes nieko nedariau tik iskyras sekiau ir viskas![]()
mmm turejo vas 2 buti. as praeita menesi rimtai zaidziau su tais planavimais,ir nieko, tik nervus sugadinau, tad si cikla sakiau nieko nedarysiu - i kalendoriu rimtai pazvelgiau tik pastebejus rausva tepliojima 20ciklo diena.. tik nervina, kad tie testai nieko zadancio nerodo ...
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai