etute parašė:
gavau ka tik sio karto histologini - intrauterininis nestumas - kazkaip nelabai info randu internete.
Tai reiškia, kad nėštumas gimdoje ir tiek...nieko daugiau
etute parašė:
gavau ka tik sio karto histologini - intrauterininis nestumas - kazkaip nelabai info randu internete.
Tai reiškia, kad nėštumas gimdoje ir tiek...nieko daugiau
monicabeluccci parašė:
Nezinau ar skaitei,bet praradau savo berniuka 18 sav.08.12 buvo abrazija,pasigavau is velniai zino kur slapimo taku infekcijavis is galvos neiseina,kod…
Nuo slapimo taku uzdegimu ir infekciju spanguoles labai padeda. Aisku jos bjaurios ir sultys skrandi eda nestumo metu, bet kai man buvo paselis isaugrs sugeriau vaistus. Paskui po kiek laiko vel susalus pedas pajutau negeruma-tai geriau sultis gal savaite kasdien ir jau paselis geras buvo. Esu girdejusi, kad tos bakterijos slapimo takuose gali buti uzsibuvusios ir nestumo metu, kai organizme tiek pokyciu tai ir lenda visoki velniai...
etute parašė:
jokiu siptomu nebuvo. idealus nestumas, be jokiu skausmu ar terliojimu.
namie atsikelus ryte nubego vandenys 9val., net nesupratau ir nepatikejau, nulekia…
Pas mane biski kitokia istorija,as mat atvaziavau su krauju,spazmais i ligonine...paskuj vandenys nubego.O cia atsakymai gauti su tuo nestumu apie kuri mes kalbam?kada ivyko jums tai?man 08.12
Kada galvojate apie kita nestuma?
kalistta parašė:
Nuo slapimo taku uzdegimu ir infekciju spanguoles labai padeda. Aisku jos bjaurios ir sultys skrandi eda nestumo metu, bet kai man buvo paselis isaugrs sugeriau vai…
Kad pas mane ten greit viskas...buvau pasidariusi tyrimus,kraujo,slapimo...viskas buvo tobula,po menesio pajutau maudima pilvo apacioje,paskuj teplioti pradejo ir t.tt...gydytojai sake uztenka 3 dienu infekcijai isimesti.
monicabeluccci parašė:
Pas mane biski kitokia istorija,as mat atvaziavau su krauju,spazmais i ligonine...paskuj vandenys nubego.O cia atsakymai gauti su tuo nestumu apie kuri mes kalbam?k…
Man vandenys nubego 02.17. Tai antras persileidimas.
Dabar abrazija 08.25 buvo. Trecias persileidimas.
O planuot.... manau kokius metus tikrai neplanuosim. Reik grizt i darba ir kazkiek padirbt, tada ziuresim.
princesita892 parašė:
Ar kam nors po abrazijos/persileidimo issireguliavo ciklas?
Man po visu kartu mazdaug po 3 ciklu grizdavo i mazdaug toki pati koks budavo. Bet pirmos mmm po abrazijos budavo ir kas 45d ir kas 40
etute parašė:
Man vandenys nubego 02.17. Tai antras persileidimas. Histologinio atsakymus pamenu gavau veliau nei po menesio. Kruopsciai buvo istirtas vaikutis. Deja pas ji irgi …
etute parašė:
Man vandenys nubego 02.17. Tai antras persileidimas.
Dabar abrazija 08.25 buvo. Trecias persileidimas.
02.17 vandenys nubego,kada po to karto pastojote?kiek buvo nestumui kai ivyko 08.25 ?
Uzjauciu labai !!!!stiprybes!
princesita892 parašė:
Ar kam nors po abrazijos/persileidimo issireguliavo ciklas?
Man po abrazijos po 30 d. mmm atejo, o kiti ciklai, kaip ir anksciau, kas 25-27 d. Neissireguliavo.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai