E.Va parašė:
As nelaikiau savaitgali, bet kiek man pasakojo, tai vos ne 50 proc. daugiau galimybes islaikyti egza, kadangi maziau masinu, zmones ilsisi, isvazineja, tai ryte pvz…
tai va, apie ką aš ir kalbu kad daug mažiau mašinų
E.Va parašė:
As nelaikiau savaitgali, bet kiek man pasakojo, tai vos ne 50 proc. daugiau galimybes islaikyti egza, kadangi maziau masinu, zmones ilsisi, isvazineja, tai ryte pvz…
tai va, apie ką aš ir kalbu kad daug mažiau mašinų
mamulyte1 parašė:
as ir dabar tik ryte gaudysiu
Man niekaip nesiseka geguze laisva vieta nutverti
kiek ziurau tai tik birzeli pilna datu.
E.Va parašė:
Man niekaip nesiseka geguze laisva vieta nutvertikiek ziurau tai tik birzeli pilna datu.
Kita sav pagausi pamatysi, as vakar 2vietas pagavus buvau siandienai
E.Va parašė:
Man niekaip nesiseka geguze laisva vieta nutvertikiek ziurau tai tik birzeli pilna datu.
Po savaites nuo neislaikymo ieskok. dabar jai nelabai ka gausi
mamulyte1 parašė:
atsibodai tu jiems![]()
As jiems dsr atsibosiu
uzknidau visus iki negalejimo mokyklelej, uzknisiu ir cia
Burburbur parašė:
Po savaites nuo neislaikymo ieskok. dabar jai nelabai ka gausi
Zinau, kad galima tik po savaites vel bandyti. Bet laikus vistiek ziuriu, nu blyn jauciu pasiseks geguze gauti vieta.
E.Va parašė:
Zinau, kad galima tik po savaites vel bandyti. Bet laikus vistiek ziuriu, nu blyn jauciu pasiseks geguze gauti vieta.
tai aišku kad gegužę gausi
aš kas savaitę laikiau
Griv. parašė:
As jiems dsr atsibosiuuzknidau visus iki negalejimo mokyklelej, uzknisiu ir cia
![]()
islaikysim tikrai blm tikiuosi trecias kartas bus paskutinis ir tikiuosi gausiu kita instruktoriu
E.Va parašė:
tikrai gausi as buvau radus nepraejus savaitei po pirmo neislaikymo aisku ne kitai dienai bet anksciau
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai