Papentukas parašė:
Praktikos niekada nebus per daug![]()
Dėkoju!
Papentukas parašė:
Praktikos niekada nebus per daug![]()
Dėkoju!
inalaror parašė:
Sveikinu, saunuole ☺
Ačiū!!!
mamulyte1 parašė:
as suprantu bet ar del to kad kazko nepamirst ar kad uztikrinciau jaustis? nes man tai pav.jokio skirtumo priklauso juk nuo dienos nuo situacijos bent as taip manau…
Man tai pvz po ilgesnio laiko uz vairo atsisest kazkoks kosmara. Grybu tiek pjaudavau kad baisu
pries kiekviena egza su vyru pralekdavau
mamulyte1 parašė:
as suprantu bet ar del to kad kazko nepamirst ar kad uztikrinciau jaustis? nes man tai pav.jokio skirtumo priklauso juk nuo dienos nuo situacijos bent as taip manau…
Ir del to ir del to, plius daugiau vazinejant, iskyla ir visokiu situaciju, tai lengviau sureguot ir regitroj. manai man negaila, siandien nuejau 1 pamoka, 5akademines pyst ir 55€ner
Burburbur parašė:
Man tai pvz po ilgesnio laiko uz vairo atsisest kazkoks kosmara. Grybu tiek pjaudavau kad baisupries kiekviena egza su vyru pralekdavau
Na, kiekvienai skirtingai. As (dar kai mokykliniame dar vazinejau), grizau po 3 savaiciu atostogu, ilga pauze buvo. Galvojau ir kaip bus del vaziavimo, keista, bet normaliai viskas buvo
E.Va parašė:
Na, kiekvienai skirtingai. As (dar kai mokykliniame dar vazinejau), grizau po 3 savaiciu atostogu, ilga pauze buvo. Galvojau ir kaip bus del vaziavimo, keista, bet …
tai taip. aš kai bailė ir greit atprantu tai vėl iš naujo priprast yra reikalų
Burburbur parašė:
tai taip. aš kai bailė ir greit atprantu tai vėl iš naujo priprast yra reikalų
Nu jo, su ta baime tai nera vienodai. As bijojau iki kokios 6 pamokos, paskiau jau atkiutau.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai