neringa1985 parašė:
graziai isirengete zaidimu kampa![]()
aciu
neringa1985 parašė:
graziai isirengete zaidimu kampa![]()
aciu
crema_fina parašė:
ange,maziau pergyvenkdel maisto,tai as saviskei vos ne lambada sokdavau,kad valgytu,bet jai tokiom bangom budavo tas nevalgymo periodas
o del svorio,jei kraujo tyrimai geri,tai reiskia viskas gerai,tik vaikelis smulkus ir tiek. Ir patarciau po truputi didinti maisto gabaliukus ir atisakyti blenderio,kad paskui nebutu problemu jog vaikas kramtyt nemoka,nes buna ir taip... o siaip maziau kreipk demesio ka kas sako,ka moka kitu vaikai ir panasiai,tu ir tavo vaikas esate individualybes,tad elkites taip,kaip jums atrodo geriausia,tau atrodo,kad reikia sokliuko,tai ir pirk,gi nelaikysi jame vaiko visa diena,kad isklistu,o tik keleta minuciu,o gal ir vaikas nenores jame buti,vadovaukis savo nuomone,nes man is salies atrodo,kad tu kitu nuomoniu kisimas tave tik isblasko,dar labiau sunervina ir tu dar labiau imi nerimauti del savo mazyles... Laikykis,svarbu esat sveikos,o visa kita,tai tik laiko klausimas
![]()
Aciu tau
Ange parašė:
mes taip ant gindu zaidziam![]()
labai smagiai zaidzia vaikas
RMel parašė:
Mano taip pat ant grindųtai kaldrą storesnė patiesiu ir puikiai
bet jau nušliaužia kur nori, tai ant kaldros mažoji, kuri nemoka šliaužiot
![]()
bet jos tarpusavi gal zaidzia siek tiek?
Ange parašė:
bet tavo pasakymai tokie kad as nezinau kada vaikui skanu kada ne kada vaikui to reikia kada ne kada vaikas to nori kada ne ir tt, as esu nevilty ir niekas man nieko nepasako tiek daktarai tiek seimos nariai ir pan visi sako viska gerai darai tik laiko reikia o vien prie vienos koses pratinau kelias sav tada prie kitos vistiek nieko...
tai kad tu nevilty, o medikai tau negali pasakyti kas yra tavo vaikui, nereiskia kad gali savo nepasitenkinima islieti kur panorejusi, pasvarstyk kiek pastangu i tai idejai , kiek mediku esat aplanke, ar cia siauliu medikai nusprende kad nezino kas jai yra, yra magnetinis rezonansas ....ar dare?.... tikrai netikiu kad niekas negali pagristi mergaites tokios busenos
Navi parašė:
bet jos tarpusavi gal zaidzia siek tiek?
aha, žaidžia - akis viena kitai kabina, už ausų griebia
Soskes atiminėja viena iš kitos. Naglos panos
Jei va- pasodinu ir per vidurį įdedu kokį muzikinį žaislą, tai abi tada spaudinėja ir juokiasi abi. Arba viena su kokiu žaislu į kitą žaislą daužo, tai kita juokiasi
Panelee nieko sau zaidimu KAMPELIS
grazu ziuret
Ange, nepergyvenk del to valgymo, maniskis nevalgo nieko beveik,pora sauksteliu gal siaip ne taip palaizo, sausainiuka koki pagrauzia ir uztenka jam matyt. as del to nepergyenu, o taviske, kad ir coliuke, is veiduko tikrai neatrodo sublogus
RMel parašė:
aha, žaidžia - akis viena kitai kabina, už ausų griebiaSoskes atiminėja viena iš kitos. Naglos panos
![]()
Jei va- pasodinu ir per vidurį įdedu kokį muzikinį žaislą, tai abi tada spaudinėja ir juokiasi abi. Arba viena su kokiu žaislu į kitą žaislą daužo, tai kita juokiasi![]()
neisivaizduoju tokio vaizdelio, turetu buti grazu, smagu ....
18 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai