SanDra591 parašė:
gal atsirastu mamyte norinti kartu atsidaryti vaikisku rubeliu parduotuvele?
Manau jog kiekvienai sio forumo dalyviai buvo kilusi tokia mintis. Idomu, tik ziurint koks verslo planas.
SanDra591 parašė:
gal atsirastu mamyte norinti kartu atsidaryti vaikisku rubeliu parduotuvele?
Manau jog kiekvienai sio forumo dalyviai buvo kilusi tokia mintis. Idomu, tik ziurint koks verslo planas.
M.I.L.K. parašė:
man tiesa sakant nekilones tiek tu rubu parduotuviu tauragej,kad baisu
kas nors ka nors idomiau galetu sugalvoti.
Rubu tai daug bet Su vezimu patekt be sansu:)))) man noretus kokios kavinukes kur vaikams atskiras kampas butu pazaist, mamos kavytes pyragelio suvalgytu
vilmoksnis parašė:
Rubu tai daug bet Su vezimu patekt be sansu:)))) man noretus kokios kavinukes kur vaikams atskiras kampas butu pazaist, mamos kavytes pyragelio suvalgytu
taip,tas tiesa. aplamai pas mus reta parduotuve su ivaziavimu mamai.jei nori,palik vezima lauke
esu ziauriai nepatenkinta del to reikalo.
man ko tauargej truko-dviraciu parduotuves. atsidare kazkokia mini.
noreciau ledaines.grynos,konkrecios,o ne padelkines.
va kavinukes skirtos su vaikais. bet tokia turejau kazkada seniau,pries antra vid.kazkodel isnyko. o man patiko ten.
noreciau baseino kur mamos galletu eiti su vaikais. bet tik mamos ir vaikai.
noreciau mankstu su vaikais.arba nestukem.
daug ko neturim dar pas mus
tereikia tik pagalvoti gerai
M.I.L.K. parašė:
taip,tas tiesa. aplamai pas mus reta parduotuve su ivaziavimu mamai.jei nori,palik vezima laukeesu ziauriai nepatenkinta del to reikalo.
Mane labiausiai IR nervina gryzus parduotuve vaikams bet I ja nepateksi.. O susitikt Su draugem ypac ziema nera kur apart namu kartais viena vienam miesto gale Kita kitam miesto gale gyvena tai nepatogu jei be masinos o tarkim kavinuke miesto centre kazkur butu patogu..
O mankstu Su vaikuciais nera?? Kazkodel maniau kad pramones g. Kur Sporto Klubas yra kazkas Su leliukais?
vilmoksnis parašė:
Mane labiausiai IR nervina gryzus parduotuve vaikams bet I ja nepateksi.. O susitikt Su draugem ypac ziema nera kur apart namu kartais viena vienam miesto gale Kita…
ner su leliais nieko
M.I.L.K. parašė:
taip,tas tiesa. aplamai pas mus reta parduotuve su ivaziavimu mamai.jei nori,palik vezima laukeesu ziauriai nepatenkinta del to reikalo.
ideja tikrai labai gera ir tikrai manau butu labai paklausi
bet idomu per kiek laiko atsipirktu visos investuotos islaidos ?...
o siaip tikrai idomu butu toki kampeli atidaryti
o kas del rubu as tai tik vaikiskus rubelius pardavinet noreciau nuo gimimo iki kokiu 5 metuku
SanDra591 parašė:
ideja tikrai labai gera ir tikrai manau butu labai paklausi![]()
o kokiais prekiauti? nes taurageje nemazai kas prekiauja is anglijos. deveti, nauji?
SanDra591 parašė:
ideja tikrai labai gera ir tikrai manau butu labai paklausi![]()
bet kokiu atveju neatsipirks niekas greitai jei darysi neatmestinai,o iš širdies.ir parduotuvę darant teks investuoti daug dešimčių tūkstančių (nes ją reikia pritaikyti mamos su vežimais),ir kavinukę,ir bet ką kita....
vilmoksnis parašė:
o kokiais prekiauti? nes taurageje nemazai kas prekiauja is anglijos. deveti, nauji?
zinoma kad visiskai naujais rubeliais ir aksesuarais vaikams
M.I.L.K. parašė:
bet kokiu atveju neatsipirks niekas greitai jei darysi neatmestinai,o iš širdies.ir parduotuvę darant teks investuoti daug dešimčių tūkstančių (nes ją reikia pritai…
savaime aisku kad ne viena desimti tukstanciu litu reiketu investuoti bet su laiku manau ir atsipirktu nes paklausa tikrai butu ne maza
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai