Sveikos,
Asta nebeisejo man prekyciu atlekt, i Siaulius isvaziavom neplanuotai, o dar telefas issikrove nebeatrasiau, ar ryt iki 13h galesim uzsukt? Nes veliau i darzeli reiks vaziuot mamyciu diena bus
paystryte parašė:
labas vakaras, as su tokiu klausimu... kas kiek ligoninei kam davet? t.y daktarui, akuserei ir zinoma Gudauskienei. Oxi gal tu dar geriau zinai ten einancias stafkes![]()
Gudauskienei davem 50 litu, kad israsytu sekmadieni namo, siaip gali ir nieko neduot, ner reikalo, daktarui daviau 200, o Saulienei irgi 50, dar 50lt sesutei, o akuserei nezinojau, kuriai duot, nes man cp buvo ;)
siaip gali niekam neduot, ner reikalo, saunuoles mamos, kurios atlaiko ir nesisvaisto pinigeliais, tie zmones gauna algas. Geriausias variantas neduot ne vienam.
Siaip as tik Gudauskienei daviau is ankstos, nes svedejas mane israse, o ta pareiske, kad sekmadieni ji nedirba ir neisrasys vaiko
o kitiems visiems daviau tik iseidama is ligonines paskutine minute,ne vienam nedaviau pries operacija, man kazkaip padekot graziau po visko, geda pasipirkinet, tai ir islaukiau, kol namo eisiu. ir kas be ko paerzinau laukiancius atdarom kisenem.
paystryte parašė:
labas vakaras, as su tokiu klausimu... kas kiek ligoninei kam davet? t.y daktarui, akuserei ir zinoma Gudauskienei. Oxi gal tu dar geriau zinai ten einancias stafkes![]()
As buvau vyrui pasakius daktarei 200,akuserei 100:))) nu ir ka jis abiem vienodai dave...sako nieko as nesuprantu
o gudauskienei 50 ir uzteko iskart vaikui 10 balu parase :))) bet va ir daktare nebuvo atsitraukusi nei minutei,esu girdejus ka per gimdymus nedalyvauja,bet pas mane stobejop lupas drekino pati ir taip toliau,koju nereikejo net kelti viska padare uz mane,taj nezinau ar tie 200 cia paveike
po to palatoj lasalines state,tai gavo dar 50 nes as ten savaite isgulejau po gimdymo ...o galima isvis neduot,bet nezinau tad kokia prieziura...
saulučiukas parašė:
Gudauskienei davem 50 litu, kad israsytu sekmadieni namo, siaip gali ir nieko neduot, ner reikalo, daktarui daviau 200, o Saulienei irgi 50, dar 50lt sesutei, o akuserei nezinojau, kuriai duot, nes man cp buvo ;)
siaip gali niekam neduot, ner reikalo, saunuoles mamos, kurios atlaiko ir nesisvaisto pinigeliais, tie zmones gauna algas. Geriausias variantas neduot ne vienam.
Siaip as tik Gudauskienei daviau is ankstos, nes svedejas mane israse, o ta pareiske, kad sekmadieni ji nedirba ir neisrasys vaiko![]()
o kitiems visiems daviau tik iseidama is ligonines paskutine minute,ne vienam nedaviau pries operacija, man kazkaip padekot graziau po visko, geda pasipirkinet, tai ir islaukiau, kol namo eisiu. ir kas be ko paerzinau laukiancius atdarom kisenem.
O kodel cp dare kas negerai?iskart taret ane?
Mes irgi Gudauskienei 50 tedavem, bet kaip kaskada jau rasiau buvo baisei patenkinta
daktarei du simtus, akuserei simta ir slaugutei berods vyras penkiasdesimt dave,nes pagailejo, kad daug tvarkytis jai buvo
po gimdymo davem, kaskaip akusere superine buvo tai negaila buvo, o ir gydytoja liux moteriske
Melitukas parašė:
O kodel cp dare kas negerai?iskart taret ane?
ne ne is karto, bet kraujospudis, zalsvi vandenukai, uzsirisus virkslele ir nezinia kada pradesianti atsidaryt gimda, nubego vandenukai, o skausmu nebuvo ne kiek
nuvaziavau ir ten apziureje nusprende, kad darys cp, dar pasake, kad kaklelis man iki ryto neatsidarys, o vandenys jau zalsvi ir kraujospudis didelis
o kas mano akusere taip ir likau nesupratus...
Vasare84 parašė:
sauluciuk kada i svecius atvyksit, kvietimas da galioja![]()
po mamu dienos, grisim pirmad ir tada tarsimes
nes db jau planuojam pas tevus iskeliaut
25 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai