asetija parašė:
gimem, bevardis 53cm, 3,5kg
siandien per apziura sujudino kakleli, namie prasidejo nedideli skausmai. pradzioj…
Sveikinimai
asetija parašė:
siandien per apziura sujudino kakleli, namie prasidejo nedideli skausmai. pradzioj…
Sveikinimai
asetija parašė:
Sveikinimai! 🥰💐
Iki termino liko 3 dienos, naktį atsibudau nuo labai stipraus pilvo apačios skausmo. Kelis kartus pasikartojo, tada užmigau. Dabar nugarą sakyčiau ištisai maudžia, o pilvas pakietėja, bet neskauda. Kaip manot, gal jau tokia pradžia darosi? 🥲 vis judu, kad jei tik veikla prasidėjus, nenustotų. Nelabai noriu pernešiot 😖
melinakeee parašė:
Prisiduodam ;-)
Sveikinimai! ❤️
Sofi_ parašė:
Iki termino liko 3 dienos, naktį atsibudau nuo labai stipraus pilvo apačios skausmo. Kelis kartus pasikartojo, tada užmigau. Dabar nugarą sakyčiau ištisai maudžia, …
Pas mane vakare maudimas atsiranda. Ir aš nenoriu pernešioti.. 🤔 Nusipirkau aviečių lapų arbatos, sako, kad kaklelį minkština.
Rozalija parašė:
Pas mane vakare maudimas atsiranda. Ir aš nenoriu pernešioti.. 🤔 Nusipirkau aviečių lapų arbatos, sako, kad kaklelį minkština.
Visa savaite geriau is tevu darzo avieciu lapu arbata, siandien gulejau vonioje 45 laip temperaturoje, visiskai nieko nevyksta🙄
Sese parašė:
Sveikinimai! Ramiu nakteliu![]()
Sveikinimai ramiu nakteliu jums 😘💐
Olguciukas parašė:
Gimė
🏥 Kauno klinikos
Sveikinu 💐
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai