Rozalija parašė:
Nu ką. Po tonusų, parodė paruošiamuosius sąremius. Nk nejutau.
Aš taip pat per tonusų matavimą nejaučiu sąrėmių🙄
Rozalija parašė:
Nu ką. Po tonusų, parodė paruošiamuosius sąremius. Nk nejutau.
Zaisme parašė:
O tai jūs paklausiat ir jums nesako, kokiu tikslu, koks toliau procesas, ar kaip? 🧐
Na sake jau bus po termino tad pasirodyt gausit
ilonaa16 parašė:
Sveikos, šiandien lygiai termino dieną gimė sūnelis Orestas. Buvo suplanuotas CP, bet naktį iš 14/15 prasidėjo sąremiai, galiausiai vis tiek buvo atliktas CP.…
Sveikinimai! Ramiu nakteliu
Džesikė parašė:
aš taip pat vakar budama stacionare uzfiksavo 3 saremius bet nejutau, siandien nakti isejo gleiviu kamštis dabar vel po dienos stacionaro tai siandien neuzdiksavo jokiu saremiuku jau.
tenka laukti toliau
asetija parašė:
gal kas zino, kokie nuskausminamieji gimdymo metu yra leidziami i vena?
zinau tik kad fentanilis yra. Bet turbut yra ir daugiau
gimem, bevardis 53cm, 3,5kg
siandien per apziura sujudino kakleli, namie prasidejo nedideli skausmai. pradzioj kas 4 min, paskui kas 2 minutes. nuvaziavom i ligonine apie 21h, buvo 4cm. i gimdykla, suleido penicilina del bgs, tada i vena kazko ir 22.23val jau gimem. tiesa, labai daug kirpo. ir labai idomi patirtis,nes visiskai skirtingas saremiu pojutis su pirmu vaiku ir dabar...
asetija parašė:
gimem, bevardis 53cm, 3,5kg
siandien per apziura sujudino kakleli, namie prasidejo nedideli skausmai. pradzioj…
Sveikinimai!
Ar jau susidūrėt su augimo šuoliu 7-10d kuri?
Maniškiui regis prasidėjo nuo vakar vakaro, nes kai pakibo ant papulio, tai be sustojimo atrodo. Naktį miegas irgi toks apie nieka, bet buvo nulūžęs kelioms valandoms ramioms. Ant rankų nori būti daugiau nei įprastai irgi. Tai ar teisingai suprantu, kad šuolis ir reikia išlaukt?
koko_shanel parašė:
Ar jau susidūrėt su augimo šuoliu 7-10d kuri?
Maniškiui regis prasidėjo nuo vakar vakaro, nes kai pakibo ant papulio, tai be sus…
Pas mus irgi panaši situacija. Dieną valgo ir miega šauniai, o naktį prasideda linksmybės. Paryčiais rimsta ir baigiasi. Kol kas neaišku su kuo susiję, bet įtariu irgi, kad sparčiai augam.
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai