koko_shanel parašė:
Blem, kaip įdomiai, kad sėdėt namie sakė..
Aš su 5min intervalu sąrėmiais 5cm turėjau jau ir iškart į gimdyklą nuvedė. O čia …
Mane irgi jau tiesiai i gimdykla, nes su tokiais saremiais jau 5cm buvo
koko_shanel parašė:
Aš su 5min intervalu sąrėmiais 5cm turėjau jau ir iškart į gimdyklą nuvedė. O čia …
Mane irgi jau tiesiai i gimdykla, nes su tokiais saremiais jau 5cm buvo
mrs.R parašė:
Ateinu pabambėti... Vakar prasidėjo sąrėmiai, kurie per kelias valandas pasidarė kas 5-6min ir intensyvūs. Pasiskambinau į ligoninę, pasakė laukt, kol bus kas 2-3mi…
stebekit kad nedingtu judesiai.
suplanuotas reiskia suplanuotas, vadinasi vieta yra numatyta ir jokiu ner vietos negali buti. turi priimti nors ir i koridoriu, ne jusu bedos cia.
mrs.R parašė:
Ateinu pabambėti... Vakar prasidėjo sąrėmiai, kurie per kelias valandas pasidarė kas 5-6min ir intensyvūs. Pasiskambinau į ligoninę, pasakė laukt, kol bus kas 2-3mi…
man panaši situacija visa nakti prasikankinau skambinau i gimdymo namus sako nevaziuokit nes dar ilgas procesas cia bus eikit i dusa pastoveti ant ryto nurimo, tai anksciau nuvaziavau i dienos stacionara sakau patikrinkit kakleli tai pagaliau 2-3 cm geri atsivere sake jeigu dabar uzeis reguliarus ir kokias 2 valandas truks tai sake vaziuoti tiesiai i gimdymo istaiga.
koko_shanel parašė:
Ne, UK sugalvojo čia pajuokaut. Nors ir per kursus sakė kai kas 5min reik važiuot į ligoninę, o čia kai pasakė 2-3min. Sako nuo skausmo paracetamolio išgerk...
Lina7 parašė:
Matomai vietos neturėjo priimti, dėl to ir liepė namie sėdėti. Žiauru...
Tai paskui jau ryte kai dėl skatinimo skambinau paaiškėjo, kad neturi vietos ir darbuotojų. Keista, kad naktį nesiūlė į kito miesto ligoninę, nes tikrai būčiau važiavus.
asetija parašė:
stebekit kad nedingtu judesiai.
suplanuotas reiskia suplanuotas, vadinasi vieta yra numatyta ir jokiu ner vietos n…
Visą dieną kaip ant adatų dėl judesių. Labai pergyvenu, turbūt pražilsiu kol mažylė gims. Važiuosim neužilgo į tą kitą ligoninę, tikiuosi viskas ten mums bus gerai.
Mergaitele parašė:
man panaši situacija visa nakti prasikankinau skambinau i gimdymo namus sako nevaziuokit nes dar ilgas procesas cia bus eikit i dusa pastoveti ant ryto nurimo, tai…
Ohhh, užjaučiu, kad teko panašią situaciją išgyvent. Man dabar išvis sąrėmiai kada nori, tada užeina, bet skausmas toks, kad atrodo perplėš pilvo apačią. Tikiuos nebeilgai laukt reikės finišo 🤞
mrs.R parašė:
Ne, UK sugalvojo čia pajuokaut. Nors ir per kursus sakė kai kas 5min reik važiuot į ligoninę, o čia kai pasakė 2-3min. Sako nuo skausmo paracetamolio išgerk...
…
na man taip pat jau valanda prasidejo saremiai kas 5 kazkur minutes, tai teks vaziuoti jau neuzilgo matyt
mrs.R parašė:
Vajė...nu čia žiauriai. O koks miestas? Nes man vakar kaip ir paruošiamieji buvo, šiandien jau ramu.
Ar į stacionarą reikia gauti siuntimą? Nu nelabai viską ir žinau kaip kas. Bent jau kad patikrintų tonusus gal ir patį kaklelį. Ar čia turi mano gydytoja išrayti? Nes neprisisiskambinau šiandien. Rytoj planuoju važiuoti į tą kliniką kur norėsiu gimdyti, tai kad ir pastebėtų mano situaciją.
Rozalija parašė:
Ar į stacionarą reikia gauti siuntimą? Nu nelabai viską ir žinau kaip kas. Bent jau kad patikrintų tonusus gal ir patį kaklelį. Ar čia turi mano gydytoja išrayti? N…
Man reikėjo siuntimo į stacionarą🙂
Labas mergaites, prisiduodu tik dabar, kadangi sunkiai gaunas atsigaudynet po gimdymo 🫣
Musu leliukas gime garbingą datą : vasario 16 💕 🇱🇹 4180kg 55cm., sveikas berniukas .
Gimdymui turėjau jau siuntimą, nes buvau po termino, pačiai buvo sunku save nest fiziskai ,tad nuo 12d buvau KUL patologijos skyriui stebėjumui. Kadangi per tas dienas nieko nevyko, tik kaklelis buvo minkštas,žemai ir 2cm prasiverimas, nuspresta 15d leisti vandenis , skatinti. Gimdyme dalyvavo ir vyras .
Atejo lemtinga diena 7.30h buvome gimdykloje susipazinome su akusere ir gydytoju , kurie priims gimdyma, labai nuostabus personalas, nusiskindimų neturime 😊..neuzilgo nuleido vandenis...ir pajunge skatinamuosius palaipsniui, istveriau 3 h , kaklelio prasiverimas 4cm , prasiau epiduro , suleido - pataike is 2 karto 🤨 palengvejo🙏.. kaklelis dar po 2h 6cm prasiverimas, dar po mazdaug 2h 8cm .. kadangi dar leido antbiotikus, nes buvo streptokoko baterija man pasidare bloga , vemiau.. sustojo verimosi veikla :/ kudykiui viskas tvarkoj, spazmai intensyvus , o likom kaboti..tada 20h keitesi pamaina , dar gavau streso :/ bet vel personalui pretenziju neturiu jis nuostabus , tiesiog buvo praeje daug val. O as pastrigau, dar tas vemimas :/ , zodziu pakele man skatinamuju doze dar.. buvo jau 21h .. veikla vyko toliau.. ir kada jau buvo 9cm nujunge epidura, vel saremiai intensyvus , bet migla girdejau , kad sake gydytojas , kad gimdysiu
ir 00.32h per 3 stumimus , jau turejom mazeli ant krutines per 5min! Buvo gerai isitaises, tai man saremiai buvo baisiau nei stumimas.. pasekme ta, kad plysau nedaug tik 3 siules, gimdymas truko 15h , ir is po 2 k leisto epiduro prasidejo galvos skausmai ! blokas, kuris tesiasi iki siol , geriu aspirina ir visokius rekomenduotus dalykus ..niekas nepadeda, sake reik laiko, oro, vandens daug ..siuo metu tai lb apsunkina mazylio prieziura :/
Tai va, sekmes Jums..
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai