Džesikė parašė:
Sveikos merginos, kurios jau pagimdėte ir prieš tai buvote pasidejusios vestuvių žiedelį į dėžutę, kada vėl užsidėjote? Grįžau iš ligoninės ir nebetelpa žiedas...…
Po 3savaiciu🙂
Džesikė parašė:
Sveikos merginos, kurios jau pagimdėte ir prieš tai buvote pasidejusios vestuvių žiedelį į dėžutę, kada vėl užsidėjote? Grįžau iš ligoninės ir nebetelpa žiedas...…
Po 3savaiciu🙂
colijov parašė:
Prisiduodame ir mes ♥️
Vasario 22 gimė Aleksandras
Sveikinimai 💙 o dėl ko cp darė?
catanail parašė:
Po 3savaiciu🙂
O kodėl taip? Čia dėl tinimo? Nes atrodo, nėra kūnas patinęs🙄 Aš jau pagalvojau, kad reikės žiedą didinti😬
Džesikė parašė:
Po 10 dienu uzsidejau. Anksciau tiesiog nebandziau. Buvau pamirsus 🤣
Džesikė parašė:
O kodėl taip? Čia dėl tinimo? Nes atrodo, nėra kūnas patinęs🙄 Aš jau pagalvojau, kad reikės žiedą didinti😬
Nezinau😁😁 as jau po ligonines grizus uzsimaut bandziau, pavyko, bet tikrai sunkiai, nenorejau uzverzta but😀 tai realiai dabar jau uzsimauna kaip pries nestuma
Pipiriukas. parašė:
Sveikos, tos kurios jau supuojate saveitės ar dviejų mažylius, kaip jums sekasi? Ar dar neprasidėjo augimo šuoliai? Nes pas mus situacija, o ypač naktį, nekokia pas…
Sveika, as turiu savaites laiko leliuka.. situacija labai panasi 😁😁 aš tiute duodu tada nusiramina, ir dar galvyte glostau visu delnu siltu
ir dar ivynioju kaip kad isciose buvo tik rankytes palieku
jie bijo , prie mamos saugiausia , bet suprantama, kad miegot turi savoje loveleje.. kolkas daugiau neradau veiksmu kaip padet
Džesikė parašė:
Man kažkaip netino pirštai, dar ligoninėj vyras užmovė visus žiedus atgal.
Bet žinau kad po gimdymo būna, kad tinsta kojos, rankos, bet praeina. Tai gal išlaukt reikia tiesiog
Didint žiedo manau nereiks 😅
Oazee parašė:
Sveikinimai!♥️ Kaip jus suprantu... mano gimdymas irgi prasidejo nuo vėmimo ir tik po epidiūro nustojo pykinti 🙈
Džesikė parašė:
Man irgi atrodo kūnas patinės
laukiu kada viskas issivaikscios .. kolkas kasdien prarandu po priaugtu 25 kg po 1kg 2..
reikia laiko.
mrs.R parašė:
Sveikos, prisiduodu!
Vasario 21d vakare gimė mūsų mažylė 🩷
Sveikinimai🥰🥰🥰
malisk1 parašė:
Sveikinimai 💙 o dėl ko cp darė?
Placentos pirmeiga ir vaikutis skersas
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai