O mano visad keliasi lb.anksti.. 6val., db pradejo apie 7val. tai nera kol kas bedu su darzeliu
Nereikejo zadinti, tai jis mane zadindavo
Bet manau labiau paaugs ir tikrai reikes manau zadinti
Llaimaa parašė:
Ova maniskis tai siandien verke
bet va kai nuejau po piet pasiimt jo tai vel su asarom kad reikia eit namo, gal jau rytoj be asaru apsieisim
![]()
SVEIKUTE
na kaip keista ,svarbu kad jam patiko paskui
o dar po keliu dienu visai bus normalei
mano labai nori eiti ,neverke nei nuvedant nei parsivedant
mes irgi nuo dvieju..bet visada su dziaugsmu..anksciau, isvis, jai buvo didziausia bausme, jei pasakydavau, kad neleisiu i darzeli..O dabar jau supranta, kad vistiek leisiu, tai nelabai kreipia jau demesio i tai..jai , viena kas sunku, anksti keltis, nes miegale..o siaip darzas tai jega..
- MAMUKAS - parašė:
mes irgi nuo dvieju..bet visada su dziaugsmu..anksciau, isvis, jai buvo didziausia bausme, jei pasakydavau, kad neleisiu i darzeli..O dabar jau supranta, kad vistiek leisiu, tai nelabai kreipia jau demesio i tai..jai , viena kas sunku, anksti keltis, nes miegale..o siaip darzas tai jega..
ir mes nuo 2m.
rolanda parašė:
SVEIKUTEna kaip keista ,svarbu kad jam patiko paskui
o dar po keliu dienu visai bus normalei
![]()
mano labai nori eiti ,neverke nei nuvedant nei parsivedant![]()
labukas, pagaliau maniskis apsiprato mokykloj tai be asaru pasilieka klaseje ir iseina namo po pamoku, tikrai nemaniau kad taip greitai jis apsipras, o ir mano drauga vakar teciu pradejo vadint . o iki tol tai tik vardu i ji kreipesi
mokykla vaikus pakeicia
Llaimaa parašė:
labukas, pagaliau maniskis apsiprato mokykloj tai be asaru pasilieka klaseje ir iseina namo po pamoku, tikrai nemaniau kad taip greitai jis apsipras, o ir mano drauga vakar teciu pradejo vadint . o iki tol tai tik vardu i ji kreipesimokykla vaikus pakeicia
![]()
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai