WYSNIA parašė:
kox dar soliariumas,as wa kieme swilinuosi kasdien db,ir seip skaiciau kad maitinancios gali waikscioti y soliaruma![]()
as irgi kieme deginuosi,bet noreciau pagreitinti ir lygiai graziai nudegti,dar balta net sijono negaliu uzsideti
WYSNIA parašė:
kox dar soliariumas,as wa kieme swilinuosi kasdien db,ir seip skaiciau kad maitinancios gali waikscioti y soliaruma![]()
as irgi kieme deginuosi,bet noreciau pagreitinti ir lygiai graziai nudegti,dar balta net sijono negaliu uzsideti
WYSNIA parašė:
mes 3740 ir 51 cm. o gal tawoji ir nelabai walgi kaip maniske? pati maitini?
jo pati maitinu ;] nu bet valgo tai normaliai
is pradziu priaugdavo kas penesi po 1 kg o db tik cia puse kg kazkaip
Jurgituxxb parašė:
Sveika![]()
Musu leliai tokio pat amziaus kokia diena gimet?
Maniske ir smulki,siandien pasvere 5.900kg sveria per 16d tik 100gr priaugo.nesamone kazkokia,pati maitinu,sakiau daktarei,kad per mazai sake normalu,nesamone,kad normalu.Ugis ir kaip jsu 59cm.Ka Daryt?
Mes 24d , na man irgi sake jog normalu . tai tikiuos kad nieko blogo tai nereiskia
LiaLia parašė:
Mes 24d , na man irgi sake jog normalu . tai tikiuos kad nieko blogo tai nereiskia![]()
![]()
mes 23d.nu ir man sake ta pati,nu ziuresim gal nieko blogo.
Jurgituxxb parašė:
mes 23d.nu ir man sake ta pati,nu ziuresim gal nieko blogo.
O kiek jus gimet svoriuo ?
LiaLia parašė:
O kiek jus gimet svoriuo ?![]()
3.230kg 51cm,o jus?
jolkadk parašė:
Laba mamytes, skaiciau, kad nedaug valgo vaikuciai. Maniskis dar db tik po 120ml valgo, nors pagal lentele ant misinuko dezutes, jau turetu 180 valgyt, o po poros sav tureciau jau net 240 duot. nesamone... mano vaikas normalei svorio priauga, ir jam 120 uztenka![]()
maniske ir po 120ml walgo ir ji soti jauciasi kokias 3-4h tad wiskas cia gerai nes sworio ir normaliai priauga
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai