Sveika jaunoji
na as is pradziu ir bijojau epiduro... na bet sako kad pamatysi net nejausi kai durtu, nes saremiai yra tokio nerealaus skausmo,kad adatos nebejauti net... nebent pirma vandenys nubegtu tada epiduras ir t.t. na bet as ir nzn , bet sako geriau reik epiduro,ns tikrai nezmoniskas skausmas, o as skausmo ziauriai bijau kaip ir adatu
o kas su ginem, tai mane jau nzn kiek tikrino, as lt pvz kad ir viena partneri turejau bet eidavau pasitikrint
o uzsieny ir ejau, kazkaip tikrinaus, daktarai siule patys... o per nestuma kiek buvau kartu tai nzn.. tik gerai,kad cia leidzia uzsiklot tai kazkaip jau man dzin, galiu zargstytis
o prikolas kai buna kai daro skana ir kisa tenai toki daikciuka kaip pimpi
ir kandona dar uzmauna
tada juokinga kazkaip... pamenu kai su vaiko tevu nuejom i skana kai issitrauke toki aparatuka kaip pimpis ir kandona uzdejo as tik ziuriu
draugas i mane
bet ten jau isskirtiniais atvejais jei reikia, matot as 6 sav kraujavau, tai mane taip tikrino, vaiko pas mane iki 9 sav nesimate
laaaabai jau bijojau... pasirodo buvo pasislepes , sakiau gims pirma i sikniuka gaus
nes keias savaites ejau is proto... bet va viskas laaaabai grazu, sako buna vaikai megsta pasislept kol gali... bet buna ir liudnu pasekmiu... bet dziaugiuos kad mano buvo ta zaismingoji....
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

o del giniu,tai nezinau kad man nereikejo,menesines buvo normalios,o ir prie daktaru nesu buvus gyvenime,tik del gripo mokyklos laikais
ir labai gerai kad ne i tema,taip labiau susibendrausim