jaunoji parašė:
mamytes einu as jau i lova,filma isijungiau. nepykit![]()
![]()
saldziausiu ir iki rytojaus![]()
![]()
![]()
![]()
saldziu, nors paveluotai as
jaunoji parašė:
mamytes einu as jau i lova,filma isijungiau. nepykit![]()
![]()
saldziausiu ir iki rytojaus![]()
![]()
![]()
![]()
saldziu, nors paveluotai as
manomeile parašė:
www.youtube.com/watch?v=7oHObnP1sGEjei idomu cia pirma to klipo dalis
![]()
o kur antra?
Ruta27 parašė:
Sveika jaunoji![]()
na as is pradziu ir bijojau epiduro... na bet sako kad pamatysi net nejausi kai durtu, nes saremiai yra tokio nerealaus skausmo,kad adatos nebejauti net... nebent pirma vandenys nubegtu tada epiduras ir t.t. na bet as ir nzn , bet sako geriau reik epiduro,ns tikrai nezmoniskas skausmas, o as skausmo ziauriai bijau kaip ir adatu![]()
![]()
o kas su ginem, tai mane jau nzn kiek tikrino, as lt pvz kad ir viena partneri turejau bet eidavau pasitikrinto uzsieny ir ejau, kazkaip tikrinaus, daktarai siule patys... o per nestuma kiek buvau kartu tai nzn.. tik gerai,kad cia leidzia uzsiklot tai kazkaip jau man dzin, galiu zargstytis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o prikolas kai buna kai daro skana ir kisa tenai toki daikciuka kaip pimpiir kandona dar uzmauna
tada juokinga kazkaip... pamenu kai su vaiko tevu nuejom i skana kai issitrauke toki aparatuka kaip pimpis ir kandona uzdejo as tik ziuriu
draugas i mane
![]()
bet ten jau isskirtiniais atvejais jei reikia, matot as 6 sav kraujavau, tai mane taip tikrino, vaiko pas mane iki 9 sav nesimate
laaaabai jau bijojau... pasirodo buvo pasislepes , sakiau gims pirma i sikniuka gaus
nes keias savaites ejau is proto... bet va viskas laaaabai grazu, sako buna vaikai megsta pasislept kol gali... bet buna ir liudnu pasekmiu... bet dziaugiuos kad mano buvo ta zaismingoji....
![]()
sorriukas netycia cia uzklydau perskaiciau jopa epiduras geras dalykas tikriausi, nes be epiduro tai patikekite apturejau skausmelius tai nieku gyvu daugiau taip negimdyciau
nebereikalo man ginekologas sake tik neatsisakyk epiduros
deivy parašė:
sorriukas netycia cia uzklydau perskaiciau jopa epiduras geras dalykas tikriausi, nes be epiduro tai patikekite apturejau skausmelius tai nieku gyvu daugiau taip negimdyciaunebereikalo man ginekologas sake tik neatsisakyk epiduros
![]()
as ir ta girdejau
Ruta27 parašė:
zinok nieko ypatingo nepasake ... cia paprasta vizitas pas savo daktara ir tiek... o va kai buna jau ligoninej vizitas tada kitaip, idomiau ir skanas bunair svori suzinai ir t.t. vasario 3 bus ... laukiu labai
![]()
aaa matai kaip
man tai vasario 1, darsy del strptokoko tyrima
ar pas jus daro?
labas rytas suraitytas
kaip mamytes snd jauciasi, kaip miegojo, kaip leliukai pilvuzuose?
as tai kaip ir be miego, tokia naktis s buvo
dukrtyte visa nakty prasisparde
tokia smikute mano
ir vakar diena visa, toookia aktyvi buvo, kazin kodel taip?
gal jau gimti nori
man nuo snd jau 36sav prasideda
jetau jau tuoj tuoj savo dukryte laikysiu ant ranku
Mamytes, patikekit, vienetai mamyvciu maza skausma jaucia gimdymo metu
pati gimdziau kaip stoviu, nei as zinojau tada kas tas epiduras, nei ka, tai atv i logonine tai taip kentejau, vyras salia sedejo ir nk negalejo padet, dar tokia viena boba jei tu man dar pareksi vyra isvarysim, nu s.... as ja db pamatyciau
tai va ka noriu pasakyti, jei yra galimybe turekit epidura! kam reikia save ir leliuka taip nukankint, kad paskui net nenori i leliuko puse paziuret, nei jegu yra nei noro po tokiu linksmybiu
aisku cia kiekvienos reikalas, kas negimdziusios tas galvoja, oij man nk neprireiks gimdysiu naturaliaii ir t.t. as tai tikrai pirksiuosi, nes noriu buti samoninga, kad galeciau pagimdzius rupintis savo dukryte
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai