Gintaryte25 parašė:
Tai gal susitiksim GNot butu linksma su kazkuria mamyte susitikti ten
![]()
nu joa, is Klaipedieciu tiek tesam, tai gal ir susitiksim
Ot butu ka papasakot vaikam
Gintaryte25 parašė:
Tai gal susitiksim GNot butu linksma su kazkuria mamyte susitikti ten
![]()
nu joa, is Klaipedieciu tiek tesam, tai gal ir susitiksim
Ot butu ka papasakot vaikam
dainora gerdauske parašė:
fatiga tu ir planini turi klp?
Na, vine israso siuntima, tada jau vaizuoji, kur nori su tuo siuntimu. As vaziuosiu i Klp, nes kazkaip geriausiai ten jauciuos, pazystama aplinka ir t.t.
Anastella parašė:
tikrai butu lb malonu su kuria mamyte susitikti GN KlP![]()
Anastella, Tu irgi is Klp?
dainora gerdauske parašė:
tai taip vaziuosiu as be eiles, pasiskambiniu ir viskas, bet kokia durna tvarka tai as patyliu![]()
o tu gintaryte susitarusi su kokiu daktaru, pas ka gimdysi???
As su akusere susitarusi
Na as lygiai taip pat 2dieni vaziuoju be eiles kadangi neuzregistravo ir manes, tai daktare pasake kad paie 10val atvaziuociau. Jei nera taloneliu cia jau ne tavo beda
Ausriux parašė:
Labas rytelis.as jau ir po kavutes(tiksliau 3in1).mano sianakt naktis buvo labai idomi.is vakaro kazkur nuo nuo 8-9 h man pradejo sutraukineti pilva mazdaug kas 10 min.bet nepasakyciau kad su labais dideliais skausmais tie susitraukinejimai.aisku galvoju nu cia normalu juk arteja gimdymas.uzmigau viskas ciki.bet net per miegus jauciau kaip susitraukineja pilvas visa nakti(mazylio judesiu taip pat nebuvo mazdaug nuo pietu).siand pabudau.kaip visada nuejau ant rytinio reikaliuko kaip ir kiekviena diena.bet ziauriai kietas pilvas apacioje ir nerealiai skauda(net pati nesuprantu ka)kirksnis ar gaktikauli ar ka nzn.zodziu aplink.sakau gal kaulai pleciasi.vos paeinu.kaip as vadinu (kaip ispi....)sorry uz isireiskima.kiekviena ryta anksciau ar bent jau tokiu laiku visada kinderiukas duodavosi.o va db ne.pilvas kietas.![]()
Tikriausiai termino nebesulauksi, nes man gydytojas sakydavo, kad jei pilvas susitraukineja reguliariai, tai jau arteja gimdymas, tad turbut reikes sveikinti dar viena nauja mamyte
. O beje, tau terminas ne taip greitai, tai nenoretum apie tai su gydytoja pasitarti, nes man liepdavo prasidejus reguliariems susitraukinejimams vaziuoti i ligonine?
Anastella parašė:
sveikos mamytes, ir as jungiuosi prie jusu![]()
![]()
sveika prisijungus!
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai