2012.01.30 15:18 (prieš 14 m.)
sveikutes,pirma visus leliukus su 3menesiukais
papasakosiu jums savo didckio vakaa demesio trukuma : atsikele ryte kaip niekur nieko,nusiprause,pavalge ir nuejo i savo kambary zaisti,o as buvau apacioje su mazyte,girdziu ai,oi,ui na galvoju einu paziuresiu kas jam ten darosi,atejau sakau kas yra jis man sako skauda sirdele,na sakau ramei pagulek isitaisyk kaip nors kad neskaudetu,sako gerai,na ir vel as iseinu i apacia,po kiek laiko vel ai,ui,oi na ir vel as einu pas ji,jis vel sako kad skauda,na tai sakau eime i apacia pagulesi paziuresi filmukus,dar pries tai as ji isbuciavau isglosciau na ir nusileidom i apacia,jis atsigule ant sofos as ji uzklojau ir jis uzmigo,uzmigo ir mazyte zdziu abu vaikai pamiegojo kokia gera valanda,prabudo maze pradejo verkti,prabudo dickis pradejo ir jis verkti nes jam labai skauda,negali net normalei kvepuoti,tai as vyrui sakau kazkas cia negerai reikia vesti i ligonine,na tai greitai visi apsirengem ir isvaziavom i ligonine,vaziuojam dickis verkia nes jam skauda ir as ciut nebliaunu,nes neisivaizduoju kas yra vaikui,atvaziavom i ligonine uzsiregistravom atsisedom laukiam eiles,o jis jau kaip niekur nieko ar as galiu ten eiti ar as galiu ten eiti,jau jam niekas nebeskauda,tai as jo klausiu ar tau skauda,sako ne,o tai sakau tau isvis skaudejo sako ne,tai sakau ko cia mes sedim o jis nezinau,tai zodziu isejom mes is tos ligonines ir gryzom namo,o jam vaikui gi demesio truko,nes sese kaip atsikele ir pradejo verkti as ja paimiau ant ranku o jo ne,tai jis man va kaip padare.Tai paskui su vyru ir kalbam lyg to demesio ir jam skiriam normaliai,tiek as tiek jis su juo ir pazaidziam kambary buna kad visi sueinam i jo kambary zaidziam deliojam lego,konstruktori,piesiam. tai va turejau toki vakara vakar