Labukas mamukai,
as siandien nuo ryt maziuka palikau seneliams o pati tvarkiausi savo reikalus.isejau is darbelio kur dirbau, nes eisiu i nauja, tai su direktore truputi pasisedejom, pasivaisinom, uzpildziau dokumentus.kadangi ejau dviems metams vaiko auginimo, tai jos pirmadini nutrauks nes kitaip negali sutvarkyti doku, o antradieni jau naujame darbe pildysiu prasyma tai ju buhaltere vel uzpildys motinystes atostogas, tai man nedings nei viena diena.
Kas liecia pilvelio putima tai Espumisanas man yra tas pats ka paduotum atsigert kazko jei rimtai pucia pilveli taip kaip Urtytei rasei. Zinok musu pagalbininkas yra Colinox'as, ilasinu tiesiai i burnyte ir 5 min vaikas miega.mums daznokai su pilveliu pasiraito, bet sakau jis nuima iskart keliu minuciu begyje, ten su gerosiomis bakterijomis jis, man drauge rekomendavo dar kaip 3 menesiai Augustui buvo. ilga laika nenaudojom, bet dabar vasara visokios uogos, vaisiai ir t.t. visko nori pabandyti tai vel vyras nupirko, super, bent maniskui jis padeda.
O del kalbos tai kalbam daug, varo savo kalba ir nemazai jau rimtu zodziu pasako, net sujungia kartais 3-4zodzius, tai buna juokingiausia pvz. didi nenianiania - vaziuojam pas seneli, mama mamnia ne - mama nevalgo , tete mamnia puuum - vyrui bevalgant kazkas nukrito
o geriausiai tai drauges berniukas jis truputi vyresnis bet kalab jau vienas is pirmuju is draugu, ismoko sakyti papai, uzvakar vaikstinejam po mega, ejom su vaikuciais traukinuku pavazinet kavinej pasedet, o priekyje ateina mergina nu bet su tokia didele krutine o iskirpte dar didesne tai Domukas paziurejo i ja ir taip garsiai sako mama papai, tai aplink visi ne tai kad juokesi o zvenge
sakom vyras auga normalus zino kur pirma ziuret
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai