kristak parašė:
oho nu idomiai cia tau 5-7 d.jau reguliaros menesinesas pvz.po gimdymo 2 menesius sirgau be pertraukos
![]()
Ir man tas lb nepatinka.is pries menesines pradeda lb pilvo apacia skaudeti ir per pirma menesiniu diena.
kristak parašė:
oho nu idomiai cia tau 5-7 d.jau reguliaros menesinesas pvz.po gimdymo 2 menesius sirgau be pertraukos
![]()
Ir man tas lb nepatinka.is pries menesines pradeda lb pilvo apacia skaudeti ir per pirma menesiniu diena.
mamytes o jus jau planuojat kaip svesit pirmuosius savo vaikuciu gimtadienius?? gal galit pasidalinti savo mintim? namie,kavinej,ar tose vaiku pasauliuose?? as jau pradedu mastyti kaip cia graziai atsvesti,aisku vaikas nieko neatsimins ir nesupras kas vyksta bet gi tai labai grazi svente,ir pirmoji svente bus
nieztuke parašė:
mamytes o jus jau planuojat kaip svesit pirmuosius savo vaikuciu gimtadienius?? gal galit pasidalinti savo mintim? namie,kavinej,ar tose vaiku pasauliuose?? as jau pradedu mastyti kaip cia graziai atsvesti,aisku vaikas nieko neatsimins ir nesupras kas vyksta bet gi tai labai grazi svente,ir pirmoji svente bus![]()
anskciau galvojau vaiku kambaryje , bet kad ji dar per maza tam... pasilikau prie minties svesti namuose. uzsakysiu torciuka, atvaziuos mociute, diedukas , tetos pasveikinti irv iskas - smagiai pasibusim ir tiek
Ilonka parašė:
anskciau galvojau vaiku kambaryje , bet kad ji dar per maza tam... pasilikau prie minties svesti namuose. uzsakysiu torciuka, atvaziuos mociute, diedukas , tetos pasveikinti irv iskas - smagiai pasibusim ir tiek![]()
Sveikos, as pritariu Ilonkai, nes per mazi tuose vaiku kambariuose svesti.Buvau sutikus buvusia klasioke, tai ji dukros gimtadieni pirmaji svente vaiku kambari, uzsisake fotografus, kad gavos kosminiai pinigai, mano manymu tai pinigu metymas.Pasidaryti grazia nedidele svente ir gana
Rasimiene parašė:
pas mane jau 8 sirgimai, ir visi nereguliarus, tikiuos si men labai nebeluos, nes prazilsiu tikrai![]()
O as susirgau po 8men maitinimo. Tai pirmas sirgimas kazkoks nei sioks buvo,tepliojo ir viskas,o po jo jau viskas labai normaliai ir reguliariai,kaip laikrodukas,kaip ir pries nestuma. Jokiu KT niekad negeriau
kapri parašė:
O as susirgau po 8men maitinimo. Tai pirmas sirgimas kazkoks nei sioks buvo,tepliojo ir viskas,o po jo jau viskas labai normaliai ir reguliariai,kaip laikrodukas,kaip ir pries nestuma. Jokiu KT niekad negeriau
niu tikiuos kad ir man viskas bus normaliai kaip ir pries nestumas... nes irgi buvo kaip laikrodukas
o jau sios tai varge, tris dienas patepliojau ir viskas... irgi paprastas iklotukas tiko...
nieztuke parašė:
mamytes o jus jau planuojat kaip svesit pirmuosius savo vaikuciu gimtadienius?? gal galit pasidalinti savo mintim? namie,kavinej,ar tose vaiku pasauliuose?? as jau pradedu mastyti kaip cia graziai atsvesti,aisku vaikas nieko neatsimins ir nesupras kas vyksta bet gi tai labai grazi svente,ir pirmoji svente bus![]()
Na as pvz planuoju savo maziukui pirmaji gimtadieni namuose svesti seimos rate.jau galvoju koki torta uzsisakyti.
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai