Džene parašė:
Gi po gimdymo su pertraukomis normalu kraujuoti iki 6iu savaiciu.
As galvojau kad prasidejo tepliojimas ir tuo pasibaigtu, bet kad kraujas...
Džene parašė:
Gi po gimdymo su pertraukomis normalu kraujuoti iki 6iu savaiciu.
aloia parašė:
Mano dukryte tai zagsi labai, beveik po kiekvienio maitinimo, tai jei nieko nedarau labai ilgai ji zagsi, stengiuosi duoti dar pienuko atsigert tai praeina greiciau. Kaip jusu kudikiai?
Mums daktare sake, kad nuo salcio vaikiukai zagsi, tai gal per salta maisteli duodi jei zagsi po to, ar gali taip but?
Eckaja parašė:
jei kraujas gyvas, tai blogai, iskar sakyk gydytojai. jei ne tai gali but iki 6 sav.
Sveikos mamytes, mes ir turejom sunkia naktele, pilvuka skaudejo, tai cype kelias valandas be sustojimo, baisu buvo ir ziuret, nepadejo nei masazas nei kojyciu lankstymas... galvoju nebemaitint pati, nes turiu labai mazai pienuko, valgom daugiausia maisteli, vakar matyt blogai padariau, davusi iskart maistelio,po MP nes verke norejo valgyt , o po to ir prasidejo skausmai, ir pirciojimas istisai... po to ir vemt pradejo, gal cia maistelis kaltas,nebezinau kaip su tuo maisteliu daryt niekaip mes jo neatitaikom....
shipra parašė:
kaip suprast, gyvas?
As suprantu kad raudonas kaip kraujas
Pupulyte parašė:
jei kraujas gyvas, tai blogai, iskar sakyk gydytojai. jei ne tai gali but iki 6 sav.
Na man tik vakar buvo pasirode, kaip pasirode taip ir dingo, gal nieko baisaus, seip jokiu skausmu nejauciu. Gal nebepasikartos. Ziople as, prazioplinau siandien health visitor
buciau pasakus.
Vaiduse-33 parašė:
labas , norejau paklausti su kuo tuos klijukus skiedi> koki pieneli dedi? as pirma dukra auginau su klijukais ir nesigailiu, uzaugo sveika mergaitedabar sunu maitinu pati, o jei pasibaigs pienelis irgi galvoju virti klijukus
![]()
Labutis,mes gyvename uk,tai nezinau cia tokio pienuko kuris butu galimas naujagymiui,tai as tuo paciu misinuku prabaltinu,klijuko as 80ml i buteliuka pilu ir 30 misinuko
shipra parašė:
maniske , tai toks jausmas kad kriuksi... as ausu krapstuka biski ikisu ir apsuku ir istraukiu mauma, bet ten giliai nelendu, o su tuo siurbliuku ( kur ikist ir traukt su burna) tai man isvis nesigauna, bet gal todel kad cia ne sloga, nebega tie snargliukai, o maumas tupi sau ir viskas![]()
As taip pat toki naudoju,bet man neina istraukt kazkaip normalei,mums tetukas padeda,ir juros vandenuko atsargiai jis ipurskia kai reikia
Eckaja parašė:
Kazkaip keista, nes jau nesimate tokio kraujo. Ryt ateina health visitor reiks paklaust ar cia normalu...
man taip buvo kad po dvieju savaiciu kraujavimo nebebuvo nieko kelias dienas ir poto vel diena ar dvi pakraujavau...buvau siuta
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai