Raime parašė:
norejau paklausti mamyciu, kurios maitina mp - ar jus kazkaip reguliuojat vaiko valgymus, na pvz, jei paprastai valgo kas 2 val. (kaip mano.....), tai ir neduodat anksciau, o jei zirzia ar rekia (mano pvz sunkiai uzmiega diena), tai naudojat kitas priemones, o ne zindyma?
man jau pradejo atrodyti, kad tas metodas duok vaikui kruti visais atvejais ir bet kada, ne toks ir geras, nes vaikas miego noredamas kazkiek pavalgo, bet nepilnai, tada trumpai miega, buna irzlus, vel valgo ir pasaka be galo... as visad tikejau, kad vaikas jei zinda, reisikia nori valgyti ir jam reikia, bet dabar pradedu galvot, kad ne visai taip...ka manote?![]()
labuka
mano mergilike vartosi nuo pilvuko nat nugarytes, o atvirksciai tai kolkas ranka trukdo
o kai paguldau ant pilvo pradeda suptis kaip laivelis
biski jau pasliauzia nosim ardama lova
Del to metodo kur duoti kruti visur ir visada tai pasakysiu taip, as ji vadinu ,,vaikas kniurkt papas i dantis" jis man juoka kelia, kazkada meginau tai gaunasi taip kad visa diena vaikas prilipes ir valgo valgo valgo, tai po to vienintelio karto pasakiau na jau ne. Vaikai zyzia netik todel kad alkani, ismokinau savo mergyte uzmigti paciai, nereikia jai krutines, tik nakti kai atsikelia valgyt valgydama uzmiega, o diena maitinu kas 3 valandas, jei pradeda zysti anksciau stengiuosi sudominti zaisliukais, jei nera labai alkana tada pazaidzia, reiskia nebuvo isalkusi, jei zaislai nepadeda tada tikrai alkana
beto gydytoja sake, kad jei vaika daznai matinsit, tada jis patrauks po 20-30ml ir bus ramus, o jei maitinsit po ilgesnio laiko tarpo jis sociau pavalgys ir bus ilgiau ramus