Oi as po pietu, prisikimsau tiek...kartais atrodo jog pas mane sutrikes sotumo jausmas, valgau valgau, skrandis jau plysta, o sotumo jausmo nera
buvau i miesta isvaziavusi iki vaiku buvusio pasaulio, norejau paziureti vezimuku, zadu pirkti iskart sportinuka-sketuka su pilna gulima padetimi, namie turiu idedama lopsi, kazkaip nesinori didelio, nes pavasari vaikutis didelis bus tai norisi lengvo greit sulankstamo, bet nieko gero nemaciau, tie ratai kaip zaisliniai ant durniaus atrodo padaryti, galvoju gal ziuresiu geriau padeveta bet geros firmos, reiktu nuvaziuot i rietava turgu mastau, nes buna ten veza prekes is anglijos, ar voketijos, gal ten kas padoresnio, nes cia i lietuva lenkiskus veza, o parduotuvese pinigus gerus lupa...ir siaip pasiziurejau kokie brangus tie vaikiski rubeliai, sliauztuku be 20 lt. nenupirksi ir tai nezinia kokia kokybve isplausi gal istys, prisimenu pirmam kazkaip tu pinigeliu nebuvo, tai buvo tokia parduotuve kur kilogramais pardavinedavo, tai tokiu graziu sliauztuku, bodziuku buvau prisirinkusi, ir aukstos kokybes zinomu firmu, o ir jau zinojai kokia isvaizda buna isplovus
aisku ten iejus i vaikisku rubu parduotuve seile tysta, bet jau verciau kol maziukas daug nenunesiotu rubeliu padevetuose arba komisuose pirkti, o stai kai ateina mokyklinis amzius sunkiau rasti, tada tenka naujus pirkti, ir tai pernai is anglijos sunui pripirkau drabuziu, emiau 7-8 metu vaikui, per metus 10 cm isaugo, ir visos kelnes trumpos, gerai kad kaime gyvenam tai ir trumpas po kiema nunesioja
o taip batu ir nespesi pirkti, ziurek pavasari nuperki mastai kad ir rudeniui bus geri, nespeja nunesioti, o jau koja isaugosi...vaikas nesuauges, jam zymiai daugiau reikia, nors ir mum moterim ziurek tu rubu buna permaza vis, nors spinta luzta
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus