2012.04.19 18:08 (prieš 14 m.)
del tu keduciu man irgi patrauklu ten is karto vaikuti kisti , bet kaip matau daugelis naudoja iskarto gimus vietoj lopsio. net juokinga atrodo , vaikiuko kojites kisoje uz krastu , o ji vis dar toje keduteje vezioja .. visokiu ciudu dabar . as kedute naudosiu su paduskelia , uzmaciau premaman pardej specalia kur neprakaituoja maziukai ( 65 lt ) arba gal net pasiusiu pati. musu lopsys vezimui masinoje aisku netinkamas , o be kedutes veztis negalima vaiku . vairuotojas bauda nemenka gali gauti nes dabar pagal keliu taisykles vaikai iki 3 metu vezami tik saugos kedutese ir vairuotojes net neturi teises pajudeti jejgu yra kazkas neprisiseges saugos dirzu. o kadangi as zadu gimdyti ( jejgu viskas bus ciki) kretingos lygonineje , tai man labai aktualu ir saugumas ir pacios ramybe nes kelione vis gi truks apie pusvalanduka . sakoma kedutese galima iki 2 val laikyti . ale tikras mokslas su tais vezimeliais ir kedutemis..as iki siolei dar pati iki galo neisiaiskinau koke tie variantai patys tinkamiausi . patirties stoka
vitai
del vezimuko turguj - tai taip , kiekvienas pagal galimybes ieskosi . jejgu patinka ir tinka zimona kad fajna tik tiek kad mano drauge pirkosi ir turgaus tai sake nepasiseke - ratas vienas pastoviai krito. tai vargo kokis 3 menesius pakol jaj i nauja pakeite . dar is pradziu pakeite rata - nesilaike , po to vezimeli pakeite - remas truko . zodziu ten del garantiju irgi nera aisku .o kita drauge abiems padevetus pirkosi ir abu tiek stipriai girgdzedavo visados kai eidavau pasivaikscioti su ja, mane per pora val tas girgzdejimas nerealiai nuvargindavo . tai galvoju as asmeniskai is padevetu imti nesiryzciau kad ir geru firmu.. nes tas pats , negali zinoti o gal kazkur yra rimta problema ir uz pusantros stukos kaip pvz moka uz ermaljungas , vdrug s..nusipirksi ,tai nerealiai skaudu man butu o ir vyras net neleistu man as zinau . jau uz tokia kaina tai tik tais nauja . todel as ir pirkau nauja ( nors irgi nemacius neciupinejus..
)
kitos mamos sake man kai klausiau ar nebijote tiek ryzikuoti , atsieit kai gerai nuziuri viska , pagadinto nenusipirksi. nu turbut kai 3 augini ir specas esi tai dar tiketina .. o kai zalia visai tai ka as zinau , juk visur mechanizmai is vidaus gi nepamatysi visko per puslandi .. nenaujas ir yra nenaujas . pakol lauke su vaiku nepavaziuosi nesuprasi ar jis tikrai gero stovio , ar negigrzda ar nesurinkes kokio kvapo is rusio blogo ir t.t.ar ratas nesprogs ar nera kur parudyjes remas arba kokia spiruokle nusitrinusi susilankstant is vidaus gal ten ne vieno o keliu vaikuciu naudojamas buvo ..
nebent imti is pazystamu mamyciu tada dar ir galima butu suryzikuoti nes drauges jau s..nekis manau savam