smike parašė:
sveikutes, pasigedot ziuriu![]()
![]()
o musu istorija tokia
terminas mums praejes buvo, pirmad turejom jau vaziuot i ligonine, bet po pietu sekmad sulaukem sawo tecio tj stajgmena begaline, nes galvojom kad greit negrys..isvykes..buwo lajmingi begom gamint walgyt apsitwarkyt namukus,zodziu iprasti darbukaj
wakare dar sukirtau pistaciju majsiuka,traskuciu sauja,sakau gera kai walgyt galiu lejst ka noriu
kejstaj maudzia papilwe wakare,strenas,pilwas kietas,bet kas tau,sakau neko cia skausmingo,nes jau senaj tjp,o ir galas jau.nakti,pradejo skaudet labiau,tj nuejau palindau po dusu,atsejt pagerejo ir wel i lowa
tik pagulejus,kazkas lyg cakt,sakau jetau tw pulta uzsiguliau matyt,bet ne,plyso wandenukaj pasirodo
tik man jie nej sprogo nej ka,graziaj wis tekejo srowele..tj ka atgal i dusa,ramiaj susiruosiau,ir zadinau teti.kaip soko is lowos
nebuwau tokio macius
nu ka nuwaziuojam i priemamaji,3 wal nakties su 7cm,jau,sake pamirst epiduras,ir ejt i gimdykla,o ten prasidejo linksmybes,dawe kamuoli ir siajp wisokiu kad uzsiimt,tj as tik ant to kamuolio ir sokinejau,siubawau man lb padejo,wyras wis juokino sako kur joji jonaj
prasijuokem iki puse 8 kzk,atsiwere jau 9cm,prasideda weiksmas.taciau peledziuko galwyte neisistate niekajp,wistik del klubu mano neweltuj bijojau..8.32 cp pagalba gime peledziukas,
56 cm, 4,2kg esu lb lajminga,zn kad wiska padariau,kad butu geraj,deja ne wiskas priklauso nuo musu.
![]()
Sveikinimai nuo musu su Kristupeliu!!!
Saunuole, dideli ir stipru vyruka uzauginai! Aukit sveikuciai!