Dovile 1017 parašė:
Man irgi paskutines rugsejo 29 diena.tai ka tau daktare paskaiciavo del laiko ,as dar nebuvau eisiu kita savaitele![]()
na man va ketvirtadieni sueina 10savaiciu
Dovile 1017 parašė:
Man irgi paskutines rugsejo 29 diena.tai ka tau daktare paskaiciavo del laiko ,as dar nebuvau eisiu kita savaitele![]()
na man va ketvirtadieni sueina 10savaiciu
Astonnia parašė:
Na iš dalies bjauru, kai taip kankintis reikia... O aš kankinuosi kaip dar ko nors nesuvalgius... Apetitas didžiulis, nors alkio nejaučiuTai ir auga kg...
augink ,augink,nescios mamos pacios graziausios
mamytux parašė:
augink ,augink,nescios mamos pacios graziausios![]()
Tai kad man ginė neleidžia priaugti daug, su pirmu max 13kg leido priaugti, tai ir db neleis daugiau... O svoris baisiai auga
Lieps vėl angliavandenių dietos laikytis, nekenčiu
mamytux parašė:
o kodel neleido,??? esi stambesne gal?
Na nepasakyčiau, kad storulė. Prieš pastojant buvo 163cm ir 54kg... Prieš pirmą pastojimą buvo 53,5kg... Mano tėtis serga cukriniu diabetu, bet ne įgimta forma, o įgyta. Tai daktarė baisiai bijojo, kad man nebūtų gestacinio diabeto. Jo ir nebuvo, bet vistiek liepė kasdien pirštą badytis 3 kartus ir žiūrėti gliukozės kiekį kraujyje... Kai laikiausi tos angliavandenių dietos, tai gliukozės kiekis buvo net per mažas rytais
Bet daktarė sakė gerai gerai, o ir svoris nebeaugo... Tai spėju scenarijus su šiuo nėštumu bus toks pat
Astonnia parašė:
Na nepasakyčiau, kad storulė. Prieš pastojant buvo 163cm ir 54kg... Prieš pirmą pastojimą buvo 53,5kg... Mano tėtis serga cukriniu diabetu, bet ne įgimta forma, o įgyta. Tai daktarė baisiai bijojo, kad man nebūtų gestacinio diabeto. Jo ir nebuvo, bet vistiek liepė kasdien pirštą badytis 3 kartus ir žiūrėti gliukozės kiekį kraujyje... Kai laikiausi tos angliavandenių dietos, tai gliukozės kiekis buvo net per mažas rytaisBet daktarė sakė gerai gerai, o ir svoris nebeaugo... Tai spėju scenarijus su šiuo nėštumu bus toks pat
![]()
kažkokia čia man nesamonė bet gydytoja gal geriau žino
Cukraligė jei yra nepaveldima tai kam tada tokių priemonių imtis yra kas priauga 30 kg ir daugiau tada suprantu kad gal reikėtų kažkokių dietų o tu priaugai tik 13 kg tai čia pati norma
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai