Smice parašė:
Bet pastariasias dienas jetau kokia as jautri siaubas, jej kas tai i asaras net ir vyras sako ne nu tavo hormonai ir sokineja![]()
Oj,nesakyk,pas man tas pats,ir as ne kiek jautri,kiek pikta
tik nenusprendziu del ko
Smice parašė:
Bet pastariasias dienas jetau kokia as jautri siaubas, jej kas tai i asaras net ir vyras sako ne nu tavo hormonai ir sokineja![]()
Oj,nesakyk,pas man tas pats,ir as ne kiek jautri,kiek pikta
tik nenusprendziu del ko
Daiwulia parašė:
Matyt taip turi but tie pykinimai visi...gal skrandi dar kuris nors uzspaudzia
bet kai 2,tikriausia svoris buna kiek mazesnis,nei tarkim,kai 1 vaikiuko …
Mano maziuku svoris skiriasi kaip ponia medike sako beveik savaite, taigi vienam reikia pasivyti kita, bet tai normalu ir gimsta jie nedidesni kaip 3kg
jukita parašė:
Maniskiui jauciu butu teke prigultiDukryte ilgai maste kol suvirskino naujiena ir pergyvena kaip as susitvarkysiu su leliukais kol ji bus mokykloje
O k…
Ne mes nezinom nesirodo mazylis slapukas jau nuo 17 sav nes tik viena eko turejus... Ir daugiau nebebus, nebent pries gimdyma paziures ar isistates
o jus ko laukiat?
Daiwulia parašė:
Oj,nesakyk,pas man tas pats,ir as ne kiek jautri,kiek pikta![]()
tik nenusprendziu del ko
![]()
As tai nepikta, bet nu kas tik as i asaras nu kaip sakau visai kuku
Smice parašė:
Ne mes nezinom nesirodo mazylis slapukas jau nuo 17 sav nes tik viena eko turejus... Ir daugiau nebebus, nebent pries gimdyma paziures ar isistateso jus ko l…
Mane kas menesi ten skanuoja skanuoja.... Kad vienas berniukas tai tikrai
Kitas lelius nesirodo galvojam gal kukli mergaite
jukita parašė:
Mane kas menesi ten skanuoja skanuoja.... Kad vienas berniukas tai tikraiKitas lelius nesirodo galvojam gal kukli mergaite
![]()
Gal, sako jej nesitodo tai buna merginos, kuklios gi mes
as tai jauciu kad berniukas, nors vakar tokia nuojauta buvo kad mergaite bet tokia stipri nuojauta, bet dingo ji man snd
jukita parašė:
Turiu ir as ta dirza, bet uzsidejus nejauciu,kad butu lengviauNesu gera mezgeja bet gaunasi kazkas, jau senokai mezgineju nes kraiteli sukraut reikia dviem …
kada tik mamukas nori kiekviena skirtingai jau manau laikas butu susipirkti kol dar jegu yra daugiau kuo toliau jegu bus maziau arba jau reiks atideti pirkinius kai leliukus parsivesit namo arba palikti tai artimuju na tarkim vyro reikalu bent jau butiniausius pirkinius
nes jei gulimas rezimas po turgus ar parduotuves taip nepalakstysi. man kai nieko jau nebereikia viska isaugojau nuo dukrytes tai as pirkiniu neplanuoju daryti nors noretusi dar ka nors nusipirkti ir kai uzmatau ka nors grazaus o jei dar su kokia didele nuolaida ale papuolu ant ispardavimu tai neatsilaikau ir as nors visai pakankamai turiu visko
bet kas gerai vistiek darisim kraiteli siuntinuka vakar gimusei mergytei tai is tu nauju dalikeliu ka neatsispirus nupirkau galima bus ideti kaip dovanėle
smulkmenėle
o as dirzo neturiu ir galvoju jo visai nepirkti nes puikiai laikausi ir labai stipraus tempimo nejauciu tik toks buna jausmas kad mano mazute isispyria i dugna ir spaudzia ir tai buna pora min kol nepakeicia padeties mano mazute
Smice parašė:
Gal, sako jej nesitodo tai buna merginos, kuklios gi mesas tai jauciu kad berniukas, nors vakar tokia nuojauta buvo kad mergaite bet tokia stipri nuojauta, b…
Su pirma as iskart turejau nuojauta, kad bus dukryte ir pilvas buvo labai aukstai net dusau
O dabar jau nezinau is pradziu manaiu , kad porele, o dabar kazkaip atrodo, kad du berniukai
ewelucin parašė:
kada tik mamukas nori kiekviena skirtingai jau manau laikas butu susipirkti kol dar jegu yra daugiau kuo toliau jegu bus maziau arba jau reiks atideti pirkinius kai…
As tai nzn man dar sliaustu reikia, bodziuku dar ten visko
tik nzn ar is interio sakytis ar pardej pirkt... Gal si savaitgali jau kaika nupirksiu... Net vyras kaip butu keista uzklause gal dar kai ko reikia vaikuj, tu sakyk
as isputusiom akim ziuriu sakau aha reikia, sako tai savaitgali pasibastysim... Jam ir gal atejo tas teviskas instingtas
ewelucin parašė:
kada tik mamukas nori kiekviena skirtingai jau manau laikas butu susipirkti kol dar jegu yra daugiau kuo toliau jegu bus maziau arba jau reiks atideti pirkinius kai…
Saunu stipri mamyte
As kaip pingviniukas krypuoju nes plesia gera vietele iki asaru
bet as kantri ir yra ko kenteti
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai