Vaiva_ parašė:
Dekuj mergaites, as kazkaip bijau jei jis man taip greit augs kaip as bepajudesiu pries gala...
![]()
![]()
nebijok pajudėsi
o jei ką tai aš jau irgi kuriu planus iš kur kraną reikės nusisamdyt
Vaiva_ parašė:
Dekuj mergaites, as kazkaip bijau jei jis man taip greit augs kaip as bepajudesiu pries gala...
![]()
![]()
nebijok pajudėsi
o jei ką tai aš jau irgi kuriu planus iš kur kraną reikės nusisamdyt
Vaiva_ parašė:
![]()
![]()
Nebijok, dar nesi tokia super didele
as kai pasiskaitau amerikos mamu psl, tai prisiziuriu tokiu pilvu, kad vaje... Ir ne delto kad mama apkunesene ar pan... Tiesiog kiekvienos pilvas kitaip auga... Tai maciau pilvu kur atrodo kad jau gimdys , o dar tik 5 men... Prisiziurejus, as net buvau issigandus , kad mano leliui kazkas negerai, kad tas pilvas taip neauga...
medu parašė:
nebijok pajudėsio jei ką tai aš jau irgi kuriu planus iš kur kraną reikės nusisamdyt
![]()
Tai jau tikrai, kad krana
ziziux parašė:
Nebijok, dar nesi tokia super dideleas kai pasiskaitau amerikos mamu psl, tai prisiziuriu tokiu pilvu, kad vaje... Ir ne delto kad mama apkunesene ar pan... Tiesiog kiekvienos pilvas kitaip auga... Tai maciau pilvu kur atrodo kad jau gimdys , o dar tik 5 men... Prisiziurejus, as net buvau issigandus , kad mano leliui kazkas negerai, kad tas pilvas taip neauga...
Labai jau nuo organizmo, nuo genu priklauso.. Mes kai abu dideli labai... Manasis beveik 2 metru.. sveria 120 kg, o ir pati didele gan
Tai nenuostabu kad dickis toks
Tik bijau, kad paskui neisgimdysiu...
O tada jau bus nebe juokai
peachy parašė:
na,as irgi dariaus genetinius tyrimus, bet nei ju,nei istorijos i vgn neatsinesiau.kiek zinau, is privaciu kliniku istoriju pasiimti nlb buna galima-tik israso galim paprasyt. o jo,manau,pilnai pakaks,nes ten surasys visus svarbiausius faktus. bet as kazkaip tuo nesirupinau,nes genetiniu tyr ats zinau pati, o kiti pagr faktai reikalingi prieziurai,manau, nesciosios korteleje.kadangi Razumas nieko daugiau neprase,tai ir as nesuku galvos![]()
Aciu uz info
o lygoninej eiles ilgos buna laukti apziuros?
Vaiva_ parašė:
Labai jau nuo organizmo, nuo genu priklauso.. Mes kai abu dideli labai... Manasis beveik 2 metru.. sveria 120 kg, o ir pati didele ganTai nenuostabu kad dickis toks
Tik bijau, kad paskui neisgimdysiu...
![]()
O tada jau bus nebe juokai
![]()
Matai , kai pagalvoji atrodo jei esi didele kaip sakai :)) tai kaip tik pilvas neaugtu... Nes as esu koks 1,79 ugio... Tai man tas pilvas sako daktaras ir neauga , nes vaikas pilna vietos ir taip turi
bet kaip ir sakei, nuo daug ko cia priklauso...antras nestumas visai kitoks gali but... Ka jau kalbet apie skirting nestukes... Nepalyginsi..kiekviena skirtingai
klosdzei112 parašė:
Na ir as pagaliau pasirodysiu netoks ir didelis tas mano pilvukas bet dar isauksim![]()
![]()
Va kaip tau smagu, dar nedidelis palyginus, džiaugiuos už tave
veltuj nesipūti
ziziux parašė:
Matai , kai pagalvoji atrodo jei esi didele kaip sakai :)) tai kaip tik pilvas neaugtu... Nes as esu koks 1,79 ugio... Tai man tas pilvas sako daktaras ir neauga , nes vaikas pilna vietos ir taip turibet kaip ir sakei, nuo daug ko cia priklauso...antras nestumas visai kitoks gali but... Ka jau kalbet apie skirting nestukes... Nepalyginsi..kiekviena skirtingai
![]()
Taip, pritariu.. Na tu ir auksta
As maniau as auksta
As 1,75 kazkur
bet ir svoris mano buvo pries nestuma 74.. o db jau visi 85
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai