liutukass parašė:
Toli tada nuo manes..![]()
o tu kur? dabar paziurejau, kad svedijoj dar siek tiek pigiau emmaljunga iseina. na jei vaziuosim i ta puse.. tai gal ir svedijoj nusipirksim -jei tik jis man patiks isbandzius..
liutukass parašė:
Toli tada nuo manes..![]()
o tu kur? dabar paziurejau, kad svedijoj dar siek tiek pigiau emmaljunga iseina. na jei vaziuosim i ta puse.. tai gal ir svedijoj nusipirksim -jei tik jis man patiks isbandzius..
zibuokle02 parašė:
o tai kokios kainos? pvz. Mondial Duo Combi? as tik Norvegijoj kaina zinau apytiksliai..
Mondial Duo Combi 3380 Lt. + 340 Lt. mamos rankine. Mano sirdis, plauciai, kepenys ir kt. organai irgi linko prie jo kol kainos tiksliai nesuzinojau... Edge Duo Combi 2970 Lt. Mano issirinktas variantas Smart 2179 Lt. + 240 Lt. mamos rankine. Kitais modeliais nesidomejau. Mano prioritetai: erdvus lopsys, auksta rankena (abu esam dideli zmones), dideli ratai, kad nesisukinetu ar kaip ten vadinasi. Svoris irgi nera jo milziniskas, o ir nera jis mums aktualus, nes gyvename nuosavame name, o jei nusprestume gyventi bute, tai irgi pirmas aukstas.
zibuokle02 parašė:
Mes prie pat bergeno gyvenam,vyras vaziuos turbut i Lietuva siokiu tokiu daigteliu tai irgi galetu svedijoj emmuka paimt,nes mus reiks ir priedu Isofix Base ir adapterio tt.
Lini parašė:
Mondial Duo Combi 3380 Lt. + 340 Lt. mamos rankine. Mano sirdis, plauciai, kepenys ir kt. organai irgi linko prie jo kol kainos tiksliai nesuzinojau... Edge Duo Combi 2970 Lt. Mano issirinktas variantas Smart 2179 Lt. + 240 Lt. mamos rankine. Kitais modeliais nesidomejau. Mano prioritetai: erdvus lopsys, auksta rankena (abu esam dideli zmones), dideli ratai, kad nesisukinetu ar kaip ten vadinasi. Svoris irgi nera jo milziniskas, o ir nera jis mums aktualus, nes gyvename nuosavame name, o jei nusprestume gyventi bute, tai irgi pirmas aukstas.
na tai pas mus Mondial Duo Combi pagal kursa iseitu apie 3780Lt. tai visai nedidelis skirtumas, o turint omenyj, kiek cia kainuoja islaikyti parduotuve ir kokios pardaveju algos..
svoris manes irgi negasdina. gyvenam name.
zibuokle02 parašė:
na tai pas mus Mondial Duo Combi pagal kursa iseitu apie 3780Lt. tai visai nedidelis skirtumas, o turint omenyj, kiek cia kainuoja islaikyti parduotuve ir kokios pardaveju algos..
svoris manes irgi negasdina. gyvenam name.
Su lietuviskais atlyginimais, tai Lietuvoje jo kaina nera normali. 2012 metu kolekcijos odinuke automobiline kedute isejo 749 Lt. (kremines spalvos, nes kitos spalvos pigiau butu)
Lini parašė:
Su lietuviskais atlyginimais, tai Lietuvoje jo kaina nera normali. 2012 metu kolekcijos odinuke automobiline kedute isejo 749 Lt. (kremines spalvos, nes kitos spalvos pigiau butu)
bet tai jo kaina tokia. svedijoj truputi pigiau nei NO, nors svedai patys gamina, o NO mokesciai didesni. tenka susimoketi uz gera daikta.. nieko nepadarysi. bet mes planuojam po to parduoti, nes fabrikelis mano ''uzdaromas'' , pakaks 2vaiku. man jau bus 35, o vyrui beveik 42, kai gims leliukas.. paciai baisu nuo tokiu skaiciu, bet savo amziuj dar nesijauciam
zibuokle02 parašė:
bet tai jo kaina tokia. svedijoj truputi pigiau nei NO, nors svedai patys gamina, o NO mokesciai didesni. tenka susimoketi uz gera daikta.. nieko nepadarysi. bet mes planuojam po to parduoti, nes fabrikelis mano ''uzdaromas'' , pakaks 2vaiku. man jau bus 35, o vyrui beveik 42, kai gims leliukas.. paciai baisu nuo tokiu skaiciu, bet savo amziuj dar nesijauciam![]()
Tik nereikia cia prasom apie amziu
Nes nusisausiu
As ant 35mecio tik pirmagimi gimdysiu
Vyras mano vienmetis, jam irgi pirmas vaikas. Ka jau padarysi, kad abu tokie velyvi
Jau dabar sakau, kad i tevu susirinkimus as tikrai neisiu- tetis tegul eina
Dziugu, kad dar yra tokiu brandziu mamyciu
Ka jau padarysi, kad taip gyvenime susiklosto. As apie vaikuti jau nuo 26 metu svajojau, bet yra kaip yra. Noris ir man nedrasiai apie antra leliuka pasvajoti
Man labai patinka mintis: svajokite atsargiai, nes gali ir issipildyti
Tai ta mintis man optimizmo ikvepia
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai