Estrella. parašė:
Aš galiu palaikyti kompaniją ;)
liepos 4 d ten bus ane?
Estrella. parašė:
Aš galiu palaikyti kompaniją ;)
liepos 4 d ten bus ane?
Mur miau parašė:
Labas mamukai!!! Mums jau savaite laikas kosminiu greiciu lekia.
Noriu pasidalinti savo rupesteliais zinokit esu nusiteikus kudiki maitinti savo pi…
Mur miau parašė:
Labas mamukai!!! Mums jau savaite laikas kosminiu greiciu lekia.
Noriu pasidalinti savo rupesteliais zinokit esu nusiteikus kudiki maitinti savo pi…
Man irgi buvo nugriauzusi visus papus,bet kai ismoko graziai valgyti viskas susitvarke
le ko parašė:
To skausmo tai labiausiai bijau! Irgi labai noreciau maitinti pati, bet kol nesu bandziusi ka tas reiskia, atrodo viskas ne labai skausmas![]()
niu jo skausmas tai pipec kai kanda i speniuka is kart ir per gimda duoda tai tas skausmas dvigubas o jei dar plysiai yra tai jauciu dar skaudziau buna...
pas mane dabar kaip taisykle pries duodant krutine nueit i wc
monyk24 parašė:
O kodel tu epidura su vaistais pirkai? ramaus angelelio tikiuosi![]()
Kai atejau pirkti epiduro ji manes klause su vaistais ar be sakau gyditoja liepe epiduro rinkini nusipirkti .gyd nepasake ar su vaistais ar ne.tai ji man su vaistais ikiso.(as kursu nelankiau tai nezinojau)
Galima bodziukus galima viska tik paciai bus nepatogu ir lialiai pvz kelnytes spaus ta virkstele kol mazas angeliukas ar bodikas kur galvyte imaunama - nepatogu perrengineti nurengineti,ligonineja teks daug kartu . geriausia bodikai per visa kuna susagstomi su ikisamom rankytem kojytem ir bliuzeles su pirstinytem (man prireike 4 vnt ir to ir to ,tai apsysina tai atpila tai su kakuliais istepa)
Gal as neteisingai issireiskiau gal jie ne bodikai gal kitaip vadinasi .
pamaivys parašė:
liepos 4 d ten bus ane?
kaip suprantu, taip
Linuciukas89 parašė:
ar eisit mamukai ryt i avent paskaita?![]()
Laba,o kur cia bus?ir ar reikalinga isankstine registracija?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=732696666784504&set=a.132407263480117.29398.124094834311360&type=1&theater
bus taikos pr 4a,registracijoos isankstines nera
Linuciukas89 parašė:
ar eisit mamukai eryt i avent paskaita?![]()
Sveika, as planuoju eit ;-) kiek girdejau geri atsiliepimai, tai manau verta nueiti
tuo paciu pasizmonesiu, idomu kaip kitos nestukes atrodo
o tu eisi?
Linuciukas89 parašė:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=732696666784504&set=a.132407263480117.29398.124094834311360&type=1&theaterbus taikos pr 4a,registracijoos is…
tik yra mokestis 10lt kurios mamytes nepriklauso tapk mama mokyklelej ;)
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai