pamaivys parašė:
as liepa planuoju i TAPK MAMA kusus eit, ten irg viska mokina, po 2-3 paskaitas per savaite, tai irg geru atsiliepimu girdejau![]()
po 4h sedesit...
su pertrauka ...
atsigersit arbatos , sausainuku pavalgysit.
as ejau
pamaivys parašė:
as liepa planuoju i TAPK MAMA kusus eit, ten irg viska mokina, po 2-3 paskaitas per savaite, tai irg geru atsiliepimu girdejau![]()
po 4h sedesit...
su pertrauka ...
atsigersit arbatos , sausainuku pavalgysit.
as ejau
Estrella. parašė:
kiek žinau taip![]()
O kur ten reikia eit i tus kursus? Kokiam ten kabinete?
Mur miau parašė:
Mano : [email protected] - niekur nieko netaisyk jokiu taskiuku pasaliniu nedek taip kaip parasiau toks ir yra.
gerai, parasysiu tada ;)
Labas mamukai!!! Mums jau savaite laikas kosminiu greiciu lekia.
Noriu pasidalinti savo rupesteliais zinokit esu nusiteikus kudiki maitinti savo pieneliu ir sakau aciu dievui uz toki dalyka kaip pientraukis.speneliu kompresiukai ir tepaliukai jiems...
be ju buciau nusiverkus mirtinai ir buciau nespejus triusikeliu savo keist...
As ir taip nepakesdavau kai spenelius liecia ar uzgauna o cia nukramto iki krauju...pipec koks SKAUSMAS.
O seip esam gan ramus.edrus.leidzia ir naktimis pamiegot na angelas o ne vaikas.tiesa virkstele nukrito.galesim jau visokius bodzius ir kitokius rubelius detis...
Mur miau parašė:
Noriu pasidalinti savo rupesteliais zinokit esu nusiteikus kudiki maitinti savo pi…
To skausmo tai labiausiai bijau! Irgi labai noreciau maitinti pati, bet kol nesu bandziusi ka tas reiskia, atrodo viskas ne labai optimistiskai. Taip pat visada speneliai buvo per daug jautrus, todel ir bijau. O dar pazystama pagymdzius, issireiske, kad geriau dar karta pagimdytu, negu tas maitinimo skausmas
Mur miau parašė:
Noriu pasidalinti savo rupesteliais zinokit esu nusiteikus kudiki maitinti savo pi…
O kodel tu epidura su vaistais pirkai? Kai i paskaitas gimdymo namuose ejau tai save tik epidurini kateteri reikia nusipirkti ir netaskyti pinigu vaistams
Kol virkstele nenukritusi negalima budziuku rengti? As tai pagrinde juos susipirkau i gimdymo namus
Smagu, kad geras vaikelis, as ir tokio ramaus angelelio tikiuosi
pamaivys parašė:
O kur ten reikia eit i tus kursus? Kokiam ten kabinete?
Ten vyksta 4 aukste, uzlipus dairykis nestukiu ir suprasi kur eiti
Idomiai pasakoja, si menesi einu be registracijos ir niekas i tai neziuri, tad eikite drasiai ;) paskaiteles vyksta apie 1 val, o po to klausimai tad tikrai nepervargsite
Dar i nemokamus kursus nesciosioms einu i 3 poliklinika, temos panasios, bet desto skirtingi lektoriai su skirtingomis medziagomis tai irgi patinka, yra ka palyginti, atsirinkti kas naudingiau
pamaivys parašė:
gal kuri nors nori eit kartu i gimdymo namus i kursus? butu dviese drasiau![]()
Aš galiu palaikyti kompaniją ;)
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai