lioske parašė:
mamytes ar jus turit dienotvarke vaikuciams? ar grieztai laikotes? ar valgo ir miega kada jie nori?
valgo ir miega kada nori bet ziuriu kad tom paciom valandom
pats pasidare dienotvarke
lioske parašė:
mamytes ar jus turit dienotvarke vaikuciams? ar grieztai laikotes? ar valgo ir miega kada jie nori?
valgo ir miega kada nori bet ziuriu kad tom paciom valandom
pats pasidare dienotvarke
sokliuke parašė:
Mes tai turim dienotvarke .vazinėjam i mankštas irgi suderinau laika kad atitiktu taip kai jai žaidimas nes kitaip kelia triukšma ir nepamankština.
ar nepavargstat? mes bandem su ta dienotvarke tai man labai varginantis dalykas, vis galvoju kiek laiko liko iki to ar ano, ka dabar reiks daryt, o jeigu nespesim laiku pavalgyt ir taip toliau...
lioske parašė:
ar nepavargstat? mes bandem su ta dienotvarke tai man labai varginantis dalykas, vis galvoju kiek laiko liko iki to ar ano, ka dabar reiks daryt, o jeigu nespesim l…
Aš galiu pasakyti - ple, kaip aš pavargstu šiom dienom, kai važinėjam į mankštas. Vis ant streso, kad vaikas būtų ir sotus, ir ne tik ką pavalgęs, nes atpils viską belankstomas, ir kad nepavargęs būtų - o tai zirs visą laiką... O dar tos košelės - verdi, trini, maitini. Į lauką išeiti. Vėl maitinti. Vėl migdyti. Dar dienai neįpusėjus aš jau pradedu laukti vakaro, kada nueis miegoti, ir vis tiek nieko nepasidarau, nes jau būnu nusivariusi - ne kiek fiziškai, kiek emociškai. Uff.
Ugnavija parašė:
Aš galiu pasakyti - ple, kaip aš pavargstu šiom dienom, kai važinėjam į mankštas. Vis ant streso, kad vaikas būtų ir sotus, ir ne tik ką pavalgęs, nes atpils viską …
Pas mus irgi tas pats buvo kai i mankstas vazinejom,tiek kad dar koseliu virt nereikejo. Man kazkaip ziauriai skamba tos dienotvarkes tokiem maziem..
rositap parašė:
ai susinormalizaves mp buna iki kito augimo suolioatrodo viskas gerai jau ir bac vel sunkus laikai budavo, vel ateidavo kabojimo laikas
bet dabar kazk…
Tai db turėtų būti 6 mėn augimo šuolis?
Pas mane gal ir buvo jam kelios irzlesnės dienos, bet lyg ir mp nepritrūko, tai tikiuosi ir nebepasireikš pusmečio proga (:
KristaV parašė:
Tai db turėtų būti 6 mėn augimo šuolis?Pas mane gal ir buvo jam kelios irzlesnės dienos, bet lyg ir mp nepritrūko, tai tikiuosi ir nebepasireikš pusmečio proga …
Kaip musu bendraamziui sekasi kosytes valgyti?
rositap parašė:
dabar nekerpa jei vaikas normaliai zindokirps dabar jeigu neprasitampys iki kada prades kalbeti
![]()
o man niekas nesake kad nekerpa kiek daktaru mate visi sake kad 6 men reikes kirpt nors jis normaliai zindo bent man taip atrodo aisku buvo labai sunku pradzioj mazu ir delto pasaitelio
o Robertelio liezuvio galiukas dvigubas? nes musu buvo dvigubas tai gal sakau labiau priauges ir dar virsui pasaitelis priauges pasmus
O kaip važinėju i mankštas tikrai pavargstu bet ka padarysi dėl vaikučio juk viskas .Na dabar sergam tai dar labiau pavargus nes per naky rėkia jei nenešioju ant ranku.tėtis netinka.Pasigavom virusa išbėrė rankytes kojites panašiai kaip vėjaropiais sirgtu .aukšta temperatura.gerklė raudona košmaras ir vėl naktis artėja.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai