eicheldy parašė:
Labuka. Nevalgauir tjp pat ziauuuriai mėgstu
kažkada prie žuvytes issiviriau, tj naktį jau vargom...
Valgau ir nieko. Man is vis jokiems produktam nejautri, isk. Kriauses. Nuo tu isbere
na speju, kad nuo ju.
eicheldy parašė:
Labuka. Nevalgauir tjp pat ziauuuriai mėgstu
kažkada prie žuvytes issiviriau, tj naktį jau vargom...
Valgau ir nieko. Man is vis jokiems produktam nejautri, isk. Kriauses. Nuo tu isbere
na speju, kad nuo ju.
Spindulėlis_ parašė:
Na maitinant nerekomenduojama valgyt produktų su pelėsiu, o riešutai yra labai didelis alergenasBurbuliukai ir netinka maitinančioms :)</blockquote
Man nereaguoja nei i viena.
Rikita parašė:
mamos ar as turiu sunerimti vkr kakis (rudai-zalias) snd zaliasnebezinau ka galvot ka daryt kakoja pats bet man spalva nepatinka...cia 100% del to pakeisto misi…
man ir tas pats
adriuke parašė:
nu ziuresiu as db palauksiu wel tris paras ir jei nebekakins duosiu sirupo. apsiwerkiau kai pamaciau suduka trydaliuka. o tu irgi ta duphalac sirupiuka naudoji?
duok tu, juk reikia duoti reguliariai, kad poveikis butu, o ne kai kelias paras vaikas negali pakakot.
_Millenaa_ parašė:
man ir tas pats
ir kuom maitinat? mes snd jau du.kart kaki padarem zaliai,as taip.nenoriu kad jis zaliai kakotu,bet ka man daryt blin....
P-a-n-e-l-e parašė:
Nekisk taip i burna as su vandenuku duodu istirpinta.su saukstuku ir gerai nuryja. Liepe ji beja ryte tik duot.
kad žinok pas mus eilės pas vaikų gydytoją, kai reikėjo mėnesio laiko eit, tai vos priėmė, nes kitaip po mėnesio tik būtų priėmę.
o dėl vit D reiks ir man tada ištirpint, bet aš jam duodu sučiulpti ir tada užgerti mp, kažkaip taip jau įpratom. nežinojau, kad tik ryte galima man nesakė nieko gydytoja, gal dėl to jis toks kartais piktukas būna, bezdalioja dažnai dabar, steni vis...
nesliocike parašė:
duok tu, juk reikia duoti reguliariai, kad poveikis butu, o ne kai kelias paras vaikas negali pakakot.
as juk dar jo iswis nedawiau.kaip galiu duot reguliariai jeigu nedawiau ne karto..... gal susitwarke jam tie widuriai nu.
adriuke parašė:
man tai pamate nestumo metu nes wizualiai db nieko nesimato
Laba,zadejau parasyt,kaip mums sekes.Taip mes pirmadieni buvom klinikose,kadangi vaziavom be siuntimo,tai tiesiai i vaiku priimamaji skyriu.Tai mus nusiunte pas chirurga,tai jis pasake,kad berniukui vandene,ir kad desineje puseje ji didesne.Mums liepe uzsiregistruot pas vaiku urologa,ir kazkaip nutraukines ten,bet laikina,ir siaip iki metuku turetu iseit savaime,o jei neiseis,tai op.Na bet labai kazkas baisaus nera,tikrai buna baisiau,tai db vaziuosim geguzes 20d pas urologa,tokios naujienos pas mus,bet tiek tik ramina,kad tikrai nereik jokiu chirurgu didesnem op.Manau ziurekitir jus,kas pas jus ir kaip,sekmes
adriuke parašė:
as juk dar jo iswis nedawiau.kaip galiu duot reguliariai jeigu nedawiau ne karto..... gal susitwarke jam tie widuriai nu.
dowilux parašė:
Aciu uz silta priemima i savo bureli![]()
Cia nujauciu pas Berzini gimdet,nes man lyginai tokia situacija buvo,po paros laiko po skatinimo,saremiu,vistik skubia cp dare,o delto,kad ir galvute buvo negerai isistacius,ir jau ilgiau laukt negalejo,nes vandenys jau nubege buvo 27val.
Sveikos mamytes..daug skaiciau,ka priraset....daug rasyta apie leliuku kakucius...mano mergyte valgo misinuka...kakojam 1-2 k. per diena. Kakutis normalus, nera kietas. Kartais kieciau padaro tai duodu vandenuko arba ramuneliu arbateles. Siaip kiekviena diena duodu siek tiek jos atsigerti
mergyte miega savo lovytej, niekad jos nesupu. Nereikia nei nakti supt nei diena...ji pati uzmiega kuo puikiausiai...o jei nemiega tai ramiai dairosi...pasakoja kazka
zodziu auksinis vaikas kaip draugai sako :)tfu tfu tfu
visur mes su ja vaziuojam, kartu I restoranus vaikstom...zodziu dalyve kaip visi ji yra
Stiprybes noriu palinket Emel ....tikek kad viskas susitvarkys...galvok optimistiskai...nes geromis mintimis ta geri ir prisitrauksi ;)
Sekmes , Mamytes
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai