Nera Ka Rodyti parašė:
ir turim![]()
![]()
jei jau turit
tai didziausi sveikinimai
su kiekviena diena daugeja koviuku,kovinukiu
ramiu nakteliu
Nera Ka Rodyti parašė:
ir turim![]()
![]()
jei jau turit
tai didziausi sveikinimai
su kiekviena diena daugeja koviuku,kovinukiu
ramiu nakteliu
Oj del apziuros kedej, tai kaskart kai nueidavau ten sesdavaus ir visada ziuredavo kakleli... Nes mano buvo lelis lb zemai nuo pat pradziu, tai visada tikrindavo! Tai man jau visiskai dzin si procedura, jau pripratau ir nieko nebejauciu
as pagaliau gryzau is ligonines, tai israse antibiotiku, teks gert... Dar turiu dvi savaites issigydit, ir pastiprint organizma...
viesiukas parašė:
man tai apacia maudzia maudzia po truputeli pilvuka;]
Nu man niekada nei maude nei ka jauciau, tik snd truputuka , bet tas maudenimas toks lyg pries 4 d prasidetu menesines
toks lengvas,bet sis tas jau
tau ir pirma kart ?
Nera Ka Rodyti parašė:
ir turim![]()
![]()
Sveikinu jei jau turit
Nera Ka Rodyti parašė:
ir turim![]()
![]()
sveikinimai
nesliocike parašė:
bet kodel kiti rekia, kad nesciuju sodinti ant kedes negalima nestumo metu, tik pabaigoje, o kitas tikrai daznai sodina...as to nesuprantu![]()
Mane kiekviena karta sodino ant kedes...visada tikrino ar viskas ok . Na gal cia taip tik Prancuzijoj
Vikuzka parašė:
Nu man niekada nei maude nei ka jauciau, tik snd truputuka , bet tas maudenimas toks lyg pries 4 d prasidetu menesinestoks lengvas,bet sis tas jau
tau ir pir…
nium jau 3 diena taip;] jo kaip menesines prasidetu;]
Nera Ka Rodyti parašė:
ir turim![]()
![]()
Sveikinimai!!!
Fainute_4 parašė:
Oj del apziuros kedej, tai kaskart kai nueidavau ten sesdavaus ir visada ziuredavo kakleli... Nes mano buvo lelis lb zemai nuo pat pradziu, tai visada tikrindavo! T…
mano kaklelis irgi zemai yra,bet man taip lietuvoj sake kai buvau 20sav tada,po to karto manea niekas nera tikrines ant kedes(nes as uk) ir nuo 20sav lietuvoj jau nebuvus,tai deja niekas ir netikrino cia,kaip jai esat girdejusios cia vien iz naturaluma,jei kas ivyktu ir tai sakytu cia naturalu...niu gi nereksi ant ju nesigincysi tai belieka laukt galo ir tiek
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai