Roobertaa parašė:
o niesti delnus ar pedas?
ne del pedu ir delnu nebuvo dar problemu,kuna visa niezti toks jausmas kad buciau brude kokia
ir juokinga ir verkt norisi
Roobertaa parašė:
o niesti delnus ar pedas?
ne del pedu ir delnu nebuvo dar problemu,kuna visa niezti toks jausmas kad buciau brude kokia
ir juokinga ir verkt norisi
Barbrigitele parašė:
Ma baaaaaisiai niezejo nuo duso zeliu,ko anksciau nebudavo..Dabar prausiuosi su bobas muilu ir kvepia svara ir neniezti,nei laso,dar ziauriai tinka medimix muilas i…
buciau lt begciau dbr pirkt,bet deja neesu
butu gerai ta muiliuka dbr turet kai begciau i dusa
Rikita parašė:
gal naturaliasnet neisivaizduoju
man jau dbr gal.reikia tokias naudot nes kazko man atrodo tas niezulys nuo duso zeliu kvepianciu(o gal as tik taip mana…
As dabar tokia skania avietine duso zele baudoju....ooo kaip man skaniai kvepia
bet itariu leliukui nepatiks
ir dar kvepinuosi iki siol..tik ant odos nepurskiu....ant rubu tik
Rikita parašė:
nebezinau kaip kovoti su tuo niezuliuuzknisa juodai jai,kartais galvoju gal nuo duso zeles elergizuoja
arba jau tikrai taip turi buti(ryt pas dakt…
Kad nebutu ten kazkas susije su kepenim....tiksliai nepamenu kaip ten vadinasi, kai nestumo metu kazkas buna ir del to niezti...gerai , kad ryt pas gydytoja....tai manau pades
Barbrigitele parašė:
Hm...tai kokiu vaikisku muiliuku turetu buti ir svetur![]()
![]()
aisku yra
reiks eit ryt i parduotuve ieskot kuo paprastesni ir naturalesni
tik jokiu jonsonu ir pan
Cike parašė:
Kad nebutu ten kazkas susije su kepenim....tiksliai nepamenu kaip ten vadinasi, kai nestumo metu kazkas buna ir del to niezti...gerai , kad ryt pas gydytoja....tai …
jo daug skaiciau apie tai,bet matai daktaras tai atmete(sako neztumo metu normalu) jo normalu nei tyrimu padaryta nieko,gal bent jau ryt krauja paims nors ir del to lb abejoju...
Rikita parašė:
aisku yrareiks eit ryt i parduotuve ieskot kuo paprastesni ir naturalesni
tik jokiu jonsonu ir pan
![]()
Ne ne,nuo johnson man dvigubai nieztejo:-// turetu bobas tikrai buti...
tindirindi,tai lietuviskas nebus,o bobas turetu,arba siaip koks alergiskiems leliukams
sinsiliuke34 parašė:
sveikos,jungiuosi prie jusu mamytes,mano terminas uz 5 dienu![]()
![]()
Sveika prisijungus
kaip nestumas iki siol praejo?
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai