nicelife parašė:
Oho, kokie vaikai dideli. Mano 9,5 kg ir 76 cm, vis dar 68-74 dydi nesioja.
Maniskis irgi pasasiai kaip jusu ir toki dydi tebenesiojam
maziukas berniukas
o gime dickis, be keliu g 4kg
nicelife parašė:
Oho, kokie vaikai dideli. Mano 9,5 kg ir 76 cm, vis dar 68-74 dydi nesioja.
Maniskis irgi pasasiai kaip jusu ir toki dydi tebenesiojam
maziukas berniukas
o gime dickis, be keliu g 4kg
mes turime 4 dantukus,daktaras sake dar bevalyti su pasta,o tiesiog suslapinti vatos gabaleli ir pavalyti,bet as su sepeteliu valau,nupirkau spicelu,banano formos,ka pats pakramto,o siaip nesileidzia,kaip mamyte viena sake,su virsum katastrofa,galvoju duoti sepetuka paciam ir pati salia valytis,gal matys kaip darau ir pats susidomes
as siandien bandziau sitaip. pasiguldziau ant ir juokinau su savi galva i jos pilva "bu bu bu" visokius dariau tai labai gerai pavyko virsutinius nuvalyt nes juokes stipriai :)) o poto vonioj irgi daviau jai jos sepeteli. pastaciau saliai ir pati valiausi dantis. tai kiek zourejo kiek ne. bet gal dedasi galvon. kada nors ims megdziot. ;)
Sveikos! Sia savaite ir mano mazajam sukaks metukai ir tik dabar islindo pirmasis dantukas
Ar dar yra bedanciu? Keista mums, dabar sakom jau nebeatrodys kaip kudikis
Pasiziurejau dantenas, tai apacioj tuoj IR antras prasikals, o virsuj jau IR trecias matyti. Dziaugiames, kad viskas vyksta neskausmingai. Tik tiek, kad prasciau miega nakti, t.y. daugiau kartu valgo pienuka, bet neverkia. Cia matyt genetika, nes vyrui taip pat buvo, pirmasis dantukas isdygo tik metu laiko, o paskui vienas po kito labai greit isdygo kiti, anyta sake net nepastebedavo. Beje, kaip daro mamytes, kurios maitina savo pienu valydavos dantukus vakarais? Pamaitina ir tuomet valo ar atvirksciai? Kaip manote, ar labai kenkia zindymas nakti? Turiu omeny dantukams
.EK. parašė:
Sveikos! Sia savaite ir mano mazajam sukaks metukai ir tik dabar islindo pirmasis dantukasAr dar yra bedanciu? Keista mums, dabar sakom jau nebeatrodys kaip kudi…
Aš galvoju nekenkia pienas.. argi tai kas natūralu gali kenkti?
early bird parašė:
Kaip sekasi su dantuku valymais? leidziasi? valote? maniske neprileidzia niekaip![]()
Nevalau dantukų dar,maitinu mp naktį gan dažnai,todėl nemanau kad iš to vakarinio valymo kokia nauda būtų,tik stresas vaikui...
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai