Rexe parašė:
as sendien kepiau is farso frikadeles su grybu padazu,bilviu kose ir brokeliu salotomispaskutiniu metu isvis pro brokelius nepraeinu,pasidarau visa salotin…
man tai burokeliai labai atlaisvina vidurius
Rexe parašė:
as sendien kepiau is farso frikadeles su grybu padazu,bilviu kose ir brokeliu salotomispaskutiniu metu isvis pro brokelius nepraeinu,pasidarau visa salotin…
man tai burokeliai labai atlaisvina vidurius
oolgutee parašė:
mielos mamytes ar susidejot tases jau i ligoninepasidalinkit kiek dejot sliaustinuku kepuryciu ir t.t. o tai as jau nzn kiek ko det norisi visi spinta pasiimt t…
tikrai norisi krautis viską
aš išviso paimiau gal 10 drabužėlių na visko po mazdaug kelis ir 3 kepurytės. vilnonės kojinės, o sau dar nieko nedėjau
galvoju , kad reiktu isimesti dar kelis merliukus, ir palytę kokią
zemynazemyna parašė:
tikrai norisi krautis viskąaš išviso paimiau gal 10 drabužėlių na visko po mazdaug kelis ir 3 kepurytės. vilnonės kojinės, o sau dar nieko nedėjau
galv…
merliuka ir palyte butinai isimeskit, nes kai keisit pampersa reiks savo kazka psikloti, o merliuku burnyte valysit jei kartais atpiltu pienuka
as isviso tai tik tris komplektelius isidejau, jei reikes dar tai vyras atvez.
@gnetuk parašė:
Sito negeriau,kazkuri mamyte gere,nesciom galima kaip ir gelomertol,bet jei tikrai labai blogai,pas mane buvo labai pulinga sloga,nosis uzkimsta,tai jei tau tik beg…
nuo gelumertol man kažkas visada blogai būdavo, nesvarbu kaip dozuočiau - už pusvalandžio smarkiai bėgdavo kraujas iš nosies. bet dabar galvoju, tokia tik bepradedanti rastis sloga, reikia nesipumpuot rimtais vaistukais, užteks paskalaut. Be to, į vakarą jau jaučiuos geriau!
BeFree parašė:
nuo gelumertol man kažkas visada blogai būdavo, nesvarbu kaip dozuočiau - už pusvalandžio smarkiai bėgdavo kraujas iš nosies. bet dabar galvoju, tokia tik bepradeda…
Tai vat butent,sveik toliau
Nezinau kaip kitoms, bet kadangi seku visa foruma, mane siek tiek erzina tie patys klausimai kas 2 puslapius. Suprantu kad kaikurios neturi laiko skaityti cia visu rasinejimu, bet gal bent 5 psl atgal paskaityti imanoma butu pries uzduodant klausima.
butu labai malonu. Nenoriu pasirodyti nemaloni, bet prasau jusu paskaitykit jei jus tikrai domina bent kelis puslapius atgal, ten tikrai rasit tai kas jus domina.
braskine1 parašė:
O as va snd is tingejimo pasigaminau tinginieisiu su arbatele ragaut kas gavos
Aš šiandien visą dieną tik gaminu valgyti ir valgau
net juokas nebeima
na bet raminu save, kad ne kasdien gi taip
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai