oolgutee parašė:
gal pades, as tai nzn pirkt ar ne siaip ligoninej turetu but tokie dalykai. kur gimdyt suplanavus![]()
As vgn gimdysiu ir ten tokio dalyko man niekas nepasiule,pasiule su antspeniais bandyti,tai nusiunciau mama,kad nupirktu
oolgutee parašė:
gal pades, as tai nzn pirkt ar ne siaip ligoninej turetu but tokie dalykai. kur gimdyt suplanavus![]()
As vgn gimdysiu ir ten tokio dalyko man niekas nepasiule,pasiule su antspeniais bandyti,tai nusiunciau mama,kad nupirktu
BeFree parašė:
o mano vyras vakar du alaus atsigėrė, jam čia matyt didelė dozė kaip mažai geriančiam, tai eidamas miegot pamiršo langą uždaryt, naktį prikėliau, uždarė, beeet va, …
Sito negeriau,kazkuri mamyte gere,nesciom galima kaip ir gelomertol,bet jei tikrai labai blogai,pas mane buvo labai pulinga sloga,nosis uzkimsta,tai jei tau tik bega nosis gal dar
negerk
mamamiaa parašė:
IR as jau atkreipiau demesi i taiKazin ar pataikysim abi i termina.
noreciau ir as, bet mano gyditoja be jokiu paaiskinimu pasake dieta
tik nesuprantu kodel. o naminio kekso tikrai noreciau su arbatele
Diatrix parašė:
O tai norit ką pasigamint-deserto, ar tiesiog pietukus?![]()
noreciau dbr kokio deserto, ar seip kokios vakarienes lengvos skanios
@gnetuk parašė:
nieko sau galetu bent kelis tureti tokius dalkus, bet geriau tada savo nusipirksiu, nereikes tai nereikes o jei prireiks tai jau bus :))
zemynazemyna parašė:
noreciau dbr kokio deserto, ar seip kokios vakarienes lengvos skanios![]()
mano draugei ir buvo paskirta dieta jokiu spurgu keksiuku, nes nestumo metu labai svoris kilo, bet ji vistiek valge ir keksiukus ir spurgas kai norejosi ir viskas normaliai buvo.
tai gal jei ko nors labai norisi su saiku suvalgyt gal galima
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai