vikule0505 parašė:
Viskas turiu suneli pasirodem 22:10 minuciu tikras vyras 3,6 kg 52 cm tikras spaliukas ;)
Sveikinu !!
vikule0505 parašė:
Viskas turiu suneli pasirodem 22:10 minuciu tikras vyras 3,6 kg 52 cm tikras spaliukas ;)
Sveikinu !!
Dovile0721 parašė:
Oi kaip smagu rasti bendraminte!Reikia takia tema sukurti ;) Gal kuri žino kaip? Mane pavyzdžiui jau begalo užkniso visu aplinkiniu pasakojimai, kaip mes nuo ši…
:DDD oj cia labai pazistami reikalai
dar labai zavi prasymai parodyti pilva per skypa ir paskui pasakyti, oj kokia didele
stebuklas gi 9tam menesi pilva turet dideli:DDD o tobuliausi pasakymai "atsimiegok", "atsipramogauk". Noreciau pamatyt kaip galima atsimiegot i prieki:DD o ypac su pilvu labai gerai miegasi:)) ir pramogos ziauriai linksmos, taip ir norisi po kinus, teatrus, koncertus vaiksciot, kai kiekviena minute galvoji kur pasisiot ir kad ilgai ir garsiai viskas trunka
Dovile0721 parašė:
Turiu uomeny tai
Tokios temos nemaciau bet truputi jau esam aptarusios.
Mano sesuo gyvens vokietijoje ir ten sake labai lenda prie vaiku visokios bobos su savo saldziais utiu tiu ir kelia vaika is vezimo neatsiklaususios mamos tai sesuo ant pleduko su kuriu pastoviai uzklodavo mergyte uzrase atsargiai mama kandziojasi. Arba kita moteriske uzrase atsargiai vaikas miega. Mane irgi nervuoja kai visokius patarimus dalina ir aiskina ne is savo patirties bet is savo draugiu draugiu.
aisku dar patarimas patarimui nelygus vienas tiesiog tik pasako tai kaip informacija kitas pasako ta patarima kai daryt tik taip nes kitaip.... bus kaip tam ir anam. Tai kartais norisi tokiem zmonem pasiulit kopecias kad isliptu is mano rupesciu.
Dovile0721 parašė:
Oi kaip smagu rasti bendraminte!Reikia takia tema sukurti ;) Gal kuri žino kaip? Mane pavyzdžiui jau begalo užkniso visu aplinkiniu pasakojimai, kaip mes nuo ši…
Oi...tokius zmones reikia ''nakum'' siusti
. Cia artimi zmones tave taip nuteikineja?
b1onde parašė:
:DDD oj cia labai pazistami reikalaidar labai zavi prasymai parodyti pilva per skypa ir paskui pasakyti, oj kokia didele
stebuklas gi 9tam menesi pilva turet d…
Tikrai taip ir juolab kad skausmeliu visokiu uzena. Vakar ejau iki turgaus jautesi kad greitai t.y. savo tempu nebegaliu eiti nes iskart skausmas ir keistas jausmas dubenyje atsiranda. Ir mintys kyla o jei db pradeciau gimdyt
po bazes ir akropolius jau nebesibori valkuotis. Arba nervina kai pilva liecia neatsiklause.
nerigute123 parašė:
Zinok keista bet uzvakar nakti as ir sapnavau laidotuves ir apskritai sapnas primine daugiau siaubo filma kuriu as NIEKUOMET neziuriu ypac kur su paranormaliais rei…
Turbut taip ir yra. Pervargusi... o del maisto... as negaliu nepavalgius eit miegot. Bent valanda iki miego pavalgau. Ir ne koki vaisiu, o koki dubeneli makaronu, uzvakar isvis bulviniu blynu prikapojau
O kas liecia patarinejimus, tai ju gaunu tik pasiulymis kur gimdyt. Nes visur nuostabu.
pilvuko mano niekas neliecia apart tevelio. Na ir pazistamu vaiku. Bet taip svelniai priliecia, sako nesispardo, miega?
kazkaip nekreipiu demesio, jei kas ka aiskina. Jei pati ko nezinau, pasiklausiu dazniausiai mamos ar anytos. Viskas. Daugiau ner ko cia lot aplinkiniams :))) ne ju tos bemieges naktys laukia, tai ir tegul nesikisa...
Dovile0721 parašė:
Vajetau vanetau. Bet as tau linkiu kad tavo minciu tie neigiami pasakojimai nepaveiktu kad sugebetum atsipalaiduoti vardan mazylio ar mazyles kad kiekvienas saremis butu tik priminimas kad arteja jusu susitikimas kad greitai savo stebukleli galesi glaust prie krutines kad su mazyliu ar mazyle butumumet puiki komanda tu stumi o jis lenda - dirbat is vien kaip kumstis
ir kad tiem pabaisom kurios tave gasdina pasakytum aciu uz baisias istorijas kurias drysot paakot nesciai moteriai kuriai ir taip visokiu nerimu buta taciau as gimdziau lengvai ir greitai jusu istorijos tik liko jusu istorijomis.
Taip su pilvu tai baisiai nejauku, kai bando paliesti
aš net atsitraukiu. Kaip neatsiklausus galima liesti vaiką, man išvis nesuvokiama! Ai, kaip bijau dienos, kai ji reiks pristatyti visokiom besibučiuojačiom tetom... Na, taip pažįstami, draugai. Ypatingai tos labai labai patyrusios mamos ( 2 vaikučiai max jų patirtis), o labiausiai tai bijau močiučiu, kurios baigia nuproteti ir baigia visa pasaulį numegzti
Turbut užuolaidų megztų betruksta :))) Manau, tie užrašai, gera idėja, reikes ir man jais apsikarstyti. Tik va pagalvoju, ar čia viskas dėl to, kad aš jautresne, kad hormonai, ar tikrai žmones tokie netaktiški, nesupratingi aplink, ir jei jau taip tai kodel aš turėčiau išlikti taktiška?!
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai