nerigute123 parašė:
Jusu dar lengvas jei bent nuo zemes eina atkelt. As savo vezima mandra buvau ir sakiau nusinesiu nusinesiu aha kad nori vietoj apsikakosi greiciau nei nuo zemes atk…
Na tada nelengva
bet ir gamina tokius vezimukus
nerigute123 parašė:
Jusu dar lengvas jei bent nuo zemes eina atkelt. As savo vezima mandra buvau ir sakiau nusinesiu nusinesiu aha kad nori vietoj apsikakosi greiciau nei nuo zemes atk…
Na tada nelengva
bet ir gamina tokius vezimukus
ferfela parašė:
As kelias dienas isbandziau man pasirode kad jai dar nepatogu ir man atrodo jai lopsely silciau ir daug potogiau manau spesim mes dar panaudoti pusiau sedima dali. …
As ir dar vezime tik guldau. Kai prades sedet ir pasodinsiu.
J.Vaida parašė:
Na tada nelengvabet ir gamina tokius vezimukus
![]()
Galima buvo ir lengvesniu paieskot bet arba kaina musu kusene kandzioja arba lopsiai man nepatiko.man prioritetas buvo pripuciami ratai nez saligatviu akmenukai iskile ir su situ vezumu krato o su paprastaus ratais kas butu? Sketuko net nenoriu nes uzknistu kai per rankas jausciau kaip krato. Ir lopsys kad butu vaikui siltas. Tai uztai dabar tenka vargt bet ko nepadarysi del mazylio?
Mehi parašė:
Ar kas turit vaikiska nesykle? Ir gal zinot kokios geriausios firmos?
Babybjorn WE, su ja einam namų siurbt
ferfela parašė:
As kelias dienas isbandziau man pasirode kad jai dar nepatogu ir man atrodo jai lopsely silciau ir daug potogiau manau spesim mes dar panaudoti pusiau sedima dali. …
Pas mane pačiam lopšy pasikelia nugarėlė šiek tiek, ne sportinę dalį naudojam. Bet pasikelia tik iki pusiau gupikas padėties. Tai kartais tikrai keliu, kai būnam kur nors kur turim tik vežimą, neturim gultukų visokių
Del nesykles kaip tik klausiau kinezeterapeutes vakar, sake nesodinti iki 5menesio.
kol nesutvirtes nugaryte, bet as pati planuoju nuo 4 tikrai sodinti.
Siaip jau buvau isodinus trumpam 15 min.pabandymui, dar kai buvom 2menesiu, super kaip patogu!
ir vaikui tada labai patiko
Tai laukiu nesulaukiu kada galesiu naudoti
Pas mane ne rankinukas jis, kai mane mato gali ir gultuke vis sėdėt
tačiau kai tvarkausi jau reikia išeit ir į kitą kambarį, tai keliaujam kartu
o dėl to nuo kada dėt - nešyklės kuriamos specialiai kūdikiams, sukurtos,kad ten būtų nuo gimimo. Taigi aš ir sodinu nuo kokio mėnesio. Po pusvalanduką per dieną išbūnam ir viskas. Nėra ko bijot
palomita parašė:
Taip taip manasis irgi zippy yra ir irgi traukia i viena sona nervuoja kai stumiant reik dar ir laikyt tvirtai kad nenukruptum i sona....mes 1100 lt mokejom ir dar …
Aš irgi turiu zippy jis man irgi nebepatinka kai pastoviai jeigu vežu su viena ranką nuvažiuoja į šonus o dar visai nesenai pavažinėjau kai buvo sniego tai dabar stabdžiai stringa ir sunkiai užsispaudžia irgi nebekenčiu savo vežimo
J.Vaida parašė:
As viska kartu nesuir rema, ir lopsi ir vaika.... pakerta rankas, bet nieko
![]()
aš irgi visa vežima su vaiku nešu į 4 aukšta o dar kai mano vaikas 7kg sveria tai yra ką veikt kol užneši
bet sportas yra sportas
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai