greta4321 parašė:
Labas rytas mums jau kelias sav toks kaip išberimas ant vieno žanduko niekaip nepraeina įdedu foto gal kas matosi gal žinote kas čia galėtų būti:hmmm:…
Kadangi paraude tai man panasu i alergini berima..
greta4321 parašė:
Labas rytas mums jau kelias sav toks kaip išberimas ant vieno žanduko niekaip nepraeina įdedu foto gal kas matosi gal žinote kas čia galėtų būti:hmmm:…
Laima121 parašė:
O kaip jį išsigydyti ?
greta4321 parašė:
Aš irgi turiu zippy jis man irgi nebepatinka kai pastoviai jeigu vežu su viena ranką nuvažiuoja į šonus o dar visai nesenai pavažinėjau kai buvo sniego tai dabar st…
Butent!!! Vaikas padeda laisvu kg atsikratyt po gimdymo
J.Vaida parašė:
Butent!!! Vaikas padeda laisvu kg atsikratyt po gimdymo![]()
Na man svoris nekrenta dar turiu +5kg kurie niekur nenori dingti
greta4321 parašė:
Na man svoris nekrenta dar turiu +5kg kurie niekur nenori dingti![]()
Dings ;) pas mane panasus kiekis laisvu kilogramu
tik as daug valdau dabar. Alkana ir alkana. Nemaitinciau, tai susitvarkyciau greit
J.Vaida parašė:
Butent!!! Vaikas padeda laisvu kg atsikratyt po gimdymo![]()
Gerai jei sirdis gali tiek patemt. Nors atrodau ir sveika bet nezadu tampyti viso vezimo vienu sykiu kas per daug tas nesveika. Jau geriau po biski.
nerigute123 parašė:
Gerai jei sirdis gali tiek patemt. Nors atrodau ir sveika bet nezadu tampyti viso vezimo vienu sykiu kas per daug tas nesveika. Jau geriau po biski.
aš jau geriau iškart užnešiu negu kelis sykius lipsiu iš 4 aukšto į apačia ir vėl į viršų
greta4321 parašė:
O kaip jį išsigydyti ?
Nu reik stebet mityba - jei maitini mp tai daug ka apribok ir stebek, o jei misiniu tai gal jis netinka
greta4321 parašė:
Na man svoris nekrenta dar turiu +5kg kurie niekur nenori dingti![]()
Skaudi tema :)))€
Laima121 parašė:
Nu reik stebet mityba - jei maitini mp tai daug ka apribok ir stebek, o jei misiniu tai gal jis netinka
Na mes visad ta patį mišinuka valgom ir visad gerai buvo bet kai viena kartą dėl to kad neradom pirkti niekur tutteli tai daviau milupa tai arba čia sutapimas arba ne bet kai jį pradėjau duoti kelias dienas ir atsirado tas bėrimas bet dabar jau kelias sav valgom vėl tutteli bet bėrimas nepraeina
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai